Little ski mountain voor de kids

Hoi iedereen. Heeft er iemand.ervaring met little ski mountain of een andere organisatie die volledig gericht is op kleine kinderen? 3 en 5 jaar. Wij zouden graag volgende winter met hen gaan.skiën. groetjes, devid

Geen ervaring met deze organisatie. Is het de bedoeling dat de kids zelf gaan skien? Afgelopen jaren zijn we met peuter in hotels geweest met kinderopvang, maar omdat ze nog niet naar school gaat altijd buiten het hoogseizoen.Ze is ook nog te jong voor echt skiles, maar op de slee was super.
We zijn 2x in hotel babymio geweest in Kirchdorf. Hotel is helemaal ingericht op baby’s en kleine kinderen en er is opvang voor de allerkleinsten. Vlakbij het hotel is de kinderweide, waar de beginners les hebben. Kinderen die al kunnen skieen gaan naar het iets verder gelegen st. Johan. nadeel van Kirchdorf is dat het dorpje zelf allen een beginnerspiste heeft. Om zelf te skieen moet je een stukje (20-25 min) met de auto en dan kun je naar het eerder genoemde st Johan, Skiwelt of naar Kitzbuhel of naar Fieberbrun rijden.
Afgelopen jaar zijn we in een Kinderhotel in Serfauss-Fiss-Ladis geweest, omdat we het toch wel fijn vonden te verblijven in het skigebied… In Serfaus heb je Murmli en in Fiss/ladis Bertha’s kinderland, waar alles gericht is op de allerkleinsten.

Geen ervaring met deze organisatie. Ik lees mee voor het jaar erna (2019) ☺, om dan eventueel op hotel te gaan.
Want wij gaan in januari naar Wagrain op appartement met 2 kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd. We hebben eigenlijk alles zelf geregeld, maar de kindjes gaan wel maar halve dagen op skiles omdat het onze gezinsvakantie is. We willen nog wat andere leuke sneeuwactiviteiten doen. Maar misschien loopt het wel helemaal anders en willen ze toch liever hele dagen in de skischool blijven.
Aangezien onze oudste van 4,5 al skiën, naar gelang zijn leeftijd uiteraard. Hij heeft al meerdere cursussen en privelessen gehad in snowworld en gaat bijna wekelijks met ons mee. Hij vindt het skiën namelijk helemaal geweldig! Ons dochtertje van bijna 3 heeft nu ook al paar keer op de latten gestaan en wat gegleden op de babypiste. En ook zij vindt het super.

Voor ski uren zelf te maken gaan we nog een weekje zonder kindjes.

Zeer goede organisatie. De kinderen zijn echt koning(in) en de ouders hebben echt vakantie. Professionele begeleiding van gediplomeerde kinderjuffen en skileraars. Een verbeterde ( en goedkopere) versie van Intersoc of Club Med . Afhankelijk van de leeftijd zijn er verschillende kinderclubs. Een echte aanrader !

Plaats een reactie