Saas Fee: waar in het dorp verblijven?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saas-Fee

Hallo
Ik vroeg mij af of iemand weet waar je in Saas Fee het beste kan verblijven, als je niet te lang naar de liften wil lopen (welk deel), en welke liften diegenen zijn die je gebruikt voor de skilessen.
hartelijke groet
Hester

*bericht bewerkt door moderator op 28 aug 2017 04:49

Welke buurten/sraten/accommodaties het dichts bij de liften liggen kan je goed terugvinden op Google Maps. Daarop zie je ook de Stafelwald en Leeboden liften, die de beginnerspistes bedienen. Op de website van de skischol kan je ongetwijfeld terugvinden of dat ook de plek is waar cursisten verzamelen.

Saas Fee is langgerekt en de liften vertrekken links op de plattegrond (http://www.saas-fee.ch/en/karten-plaene/)
De parkeergarage is rechts. De meeste touroperators, maar ook particulier aanbod is in de chaletwijk Wildi, die nog meer rechts op de kaart ligt. Vanaf daar is het echt te ver om te lopen.
Hotel Waldesruh heeft de beste lokatie. Daar in de buurt zijn ook veel appartementengebouwen, maar het meeste is lokaal eigendom en kan lastig zijn om tussen te komen.
Advies: pak de plattegrond en/of google maps en bel/schrijf de eigenaar van links naar rechts op de kaart.

Click. Click. Peace

Voor mij alweer 17 jr geleden dat ik er voor het laatst was, maar toen reden er electrische taxi’s rond, dus je hoeft niet te wandelen als je dat niet als opwarming wilt doen ;)

zeer bedankt voor jullie input, heel handig!

Saas Fee heeft een prima systeem met skibusjes waar je gratis in kunt (als je een pas voor de lift hebt).

Wij hebben in hause heidi gezeten. de lift op loopafstand. Een zeer schone nette appartement. Vriendelijke mensen die je bij de parking ophalen. Het dorpje is autovrij.
Wij hadden de 5 kamerappartement ieder had zijn eigen slaapkamer met comfortabele schone bedden. http://www.hausheidi.ch/index.htm

Alles in één oogopslag: https://www.wintersport.nl/skigebieden/saasfee/kaarten…

Rogier op 28 aug 2017 10:40

Niet echt.

Plaats een reactie