Alleen skiën + gayscene

Hey mensen,

Het is weer zover, ik kan weer boeken voor de winterspor! Normaal gesproken ga ik altijd met een groep mensen skiën maar het is weer teveel gedoe om met zijn alle te gaan skiën🙄 dus heb ik besloten om dit jaar alleen op ski vakantie te gaan. Ik wil ongeveer op 6 Jan een week gaan skiën.

Ik ben weleens eerder alleen wezen backpacken in Azië en etc, ik kon makkelijk contact maken daar maar volgens mij op wintersport is dat stuk moeilijker aangezien mensen in groepen gaan skiën.

Nu zit ik te kijken naar skigebieden, weet iemand een leuk skigebied waar je makkelijk contact kan maken met andere. Ik ben ook homo, wellicht is er ook een skigebied met een leuke gayscene?

Een ander issue met alleen op skivakantie gaan is dat het boeken van accommodatie ook wel lastig is aangezien ik niet graag op een 1pers kamer ligt. Iemand een goedkope suggestie voor een hotel alleen?

Iedereen alvast bedankt 🙃

Weet toevallig dat er een organisatie is die gay skiweken organiseert, maar weet niet of je zoiets zoekt: https://www.europeangayskiweek.com

Qua contact maken: vaak werkt en praatje in de lift maken al heel behoorlijk, maar je kan natuurlijk ook via bijvoorbeeld dit forum kijken of je een groepje bij elkaar kan vinden.

Er worden in verschillende gebieden ook gay-weken aangeboden:
In Frankrijk: https://www.europeangayskiweek.com

Click. Click. Peace

Volgens mij is de scene in Ischgl behoorlijk levendig. Geldt denk wel voor de meeste enigzins mondaine en populaire oorden.

Met Grindr lijkt het me nergens een probleem.

I can stick uphill ice, on my saucer...

Ja in Sölden vorig jaar was er ook een gay week met leuke feesten en vast een hoop alleenstaande jongeren. Verder niet in verdiept aangezien het niet mijn scene is maar zag diverse groepen jongelui

Arosa heeft een bekende gayweek, 20-27 januari

@Dirk93: of je doet een oproep op het forum naar reisgenoten. Er staan hier een pak annoncekes!

Plaats een reactie