Duyvesteyn Landgraaf skischoenen

Krijgt men goed professioneel advies betreffende aankoop/ passen skischoenen? Of zijn het allemaal gewoon verkopers en moet ik opzoek naar een iets specialere winkel?

Het zijn geen voetspecialisten daar maar volgens mij adviseren ze wel altijd goed (binnen dat wat ze in het assortiment hebben weliswaar).

Is een prima shop. Algemeen advies (geldt voor alle winkels): ga niet op een drukke zaterdag maar zoek een moment dat het rustiger is en je ruim de tijd hebt om te passen.

Maand geleden daar schoenen gekocht. Keurig advies. Heb de schoenen ook meteen gebruikt in Snowworld. Toch wat probleempjes gehad. Teruggegaan, nieuw advies, voeten bekeken en uiteindelijk schoen in de oven.
Na nog een paar keer skiën in de hal nergens last van.

Dus ja, prima geadviseerd en geholpen daar.

Vrijdag nog langsgeweest bij Duyvesteen in Landgraaf ivm advies over skischoenen die ik vorig jaar op de laatste dag van het skiseizoen in een skigebied had kunnen kopen en die toch een beetje knelden bij het skiën op de piste in Landgraaf.
Super professioneel verder geholpen.

Ze doen echt alles volgens de regels van de kunst (stand controleren + lengte/breedte van beide voeten opmeten, vergelijken met de beschikbare vormen van buitenschoenen + thermisch aanpassen aan jouw voet als het type schoen dit toelaat (b.v. bij Salomon en Fischer)). Ze kunnen ook speciaal op maat gemaakte inlegzolen maken voor het totaal op punt stellen van de schoenen (mocht de thermische custom fit nog niet genoeg zijn).

Met andere woorden: ik denk dat je gerust naar daar kunt trekken voor nieuwe schoenen.
Bijkomend voordeel: je kan ze onmiddellijk op de piste uitproberen en indien nodig na je skisessie nog wat laten bijwerken.
Ook als je achteraf nog eens terug zou gaan skiën op de indoorpiste, zullen ze nog met de glimlach verder helpen moest er toch nog iets schelen.

Glide on!

Alvast bedankt voor de reacties, ik zal eens een afspraak maken.

Plaats een reactie