Vervoer vanaf vliegveld Genève naar Morillon .

Dit onderwerp gaat over de bestemming Le Grand Massif
cornevandalen28 januari 2018 · 11:28

Wij vliegen op Genève.
Wat is de snelste en goedkoopste manier om van het vliegveld naar Morillon te komen?

iorusroos28 januari 2018 · 13:24

Je kunt een auto huren aan de Franse kant van het vliegveld. Doe dat via een site als sunnycars en het wordt weer wat goedkoper. Als alternatief Kun je de trein nemen naar Genève, dan een bus naar Cluses nemen, kan ook zijn dat je dan in Annemasse moet overstappen. In Cluses de bus nemen naar SAmoens, uitstappen in Morillon. Als je in 1100 zit dan Kun je het beste de cabine lift nemen, vandaar is alles op loop afstand.

Eerst skier, toen snowboarder en nu weer skier
Arno58 februari 2018 · 21:26

Book een taxi, bv via GoMassif.com; snel en redelijk betaalbaar

Elienc9 februari 2018 · 10:29

Vorig jaar huurden we een auto aan de Franse kant, dan krijg je een plannetje om Zwitserse snelwegwen te vermijden en dus geen vignet te moeten kopen, op een dik uur rijden waren we er. Niet supergoedkoop, maar wel handig om te plaatse ook eens wat boodschappen te doen ofzo, verblijf lag wat buiten centrum Samoens.

Toen ook zitten kijken naar vaste shuttlediensten (zie website vliegveld geneve of misschien site van Grand Massif), maar dat was uiteraard redelijk zaterdag-zaterdag en hoogseizoen gericht, lukte met onze vliegdagen en -uren niet, misschien voor jou wel een optie.

Plaats een reactie