Twee week Maart

Dit onderwerp gaat over de bestemming Schladming

Ola, met onze vriendengroep gaan we tweede week Maart 2019 naar Schladming. Iemand ervaring met de sneeuwkwaliteit in die periode?

Ja, en het moet een heel beroerde winter worden willen de dalafdalingen dan al gesloten zijn. Over het algemeen is alles dan nog open en in prima conditie.

Het kan vriezen en het kan dooien…

Even a bad day skiing is better then a good day at work

Ola, met onze vriendengroep gaan we tweede week Maart 2019 naar Schladming. Iemand ervaring met de sneeuwkwaliteit in die periode?

Sander-Maurits op 11 jul 2018 22:23

Staat bij ons ook op het lijstje om eens te bezoeken met een vriendengroep. Durfde het tot nu toe nog niet aan (ook tweede week maart) vanwege de hoogte, maar hoor dat dit vanwege de noordhellingen en kunstsneeuw geen punt is. Ben ook benieuwd naar de apresski

Voor de après-ski zit je in Schladming zelf het beste, maar op de berg zelf zijn ook overal leuke hutjes om een gezellig drankje te doen en vervolgens overmoedig halsbrekende toeren uithalend naar het dal af te dalen ;)

Wij hebben in ieder geval geboekt. We zitten oo het centrale plein met op 300 meter de lift en de apres ski van tenne. Nu al zin in! Benieuwd ook naar het gebied want we hebben ook wat beginners mee. Normaal gaan we veelal naar frankrijk met meerdere groene pistes, dus zal even wennen worden 😀

Dalafdaling zijn pittig, maar hogerop is genoeg te doen voor beginners, evenals het plateau bij Rohrmoos.

Plaats een reactie