Après-ski

Dit onderwerp gaat over de bestemming Schladming - Dachstein

Hallo, wij willen met een groep van 8 personen in maart naar Schladming gaan voor te skiën. Wij zijn benieuwd naar de après-ski mogelijkheden in Schladming, of het er een massale of authentieke Oostenrijkse après-ski is? Wie kan er meer over vertellen. Alvast bedankt.

Beide valt we in Schladming eigenlijk wel te vinden. De beroemdste tent is eigenlijk wel ‘die Tenne’, dat is wel massale apres ski te noemen (wel veelal op z’n Duits). Verder zijn er nog wel een aantal, aldanniet traditionele, andere tentjes te vinden waar het dak er spontaan vanaf kan gaan.

Apres ski hoort op zijn Duits te zijn he! :)

Wij waren er eind maart en eigenlijk verrassend veel apres ski op de berg al, inclusief meisjes in Bikini op de bar, dacht dat dat voorbehouden was aan Ischgl …
Hoe het verder gaat in het dorp kan ik je helaas niet vertellen daar wij in Obertauern verder gingen, trouwens ook zeker niet slecht. ;-)

Van wat ik heb gelezen, zijn er veel parasolbars op de berg te vinden, waarvan er 1 tot 18:30 open is (Almrausch). In het dal de Tenne, deze sluit om 8 uur om daarna om 21:30 weer open te gaan. In Haus in ennstal zit ook een tent de Alm Arena, maar twijfel of ze daar echte apres ski draaien.

Plaats een reactie