Party in de sneeuw

Beste wintersporters,

Nadat de eerste wintersport alweer geboekt is ben ik van plan om nog een weekendje met andere vrienden de sneeuw op te zoeken. Het lijkt ons leuk om dan een echt feest ergens mee te pakken. Nu ben ik jarenlang naar de Dutchweek in Val Thorens geweest wat zeker in de beginjaren helemaal super was, maar wil ik wel eens wat anders. Electric Mountain Festival in Sölden staat dan ook hoog op mijn lijstje. Helaas is hier geen slaapplaats meer te krijgen voor dat weekend. Hiernaast heb ik nog over het afsluitingsweekend in Isgchl nagedacht, maar dit is wat prijzig en eigenlijk zoek ik een wat jonger publiek.

Welke briljante feesten moet ik in de sneeuw nog hebben meegemaakt en zie ik nu over het hoofd?

Hoor graag jullie (verborgen) feestjes.

Groet,

Niels

Nieuw dit jaar is Tomorrowland in de sneeuw: https://www.tomorrowland.com/en/neighbours-of-alpe-d-huez/pr…

En niet geweest, maar leuke compilaties van gezien: Snowbombing in Mayrhofen: http://snowbombing.com/prices

Hopelijk heb je er wat aan.

Afsluiting in Ischgl heb ik 1 keer gedaan, vond ik echt heel leuk! Wil er nog eens heen, maar vond de laatste paar keer de artiest niet bepaald de moeite waard. Ze hebben trouwens met de opening, Pasen en nog wat andere data ook nog concerten.

Ja ben de website van Tomorrowland aan het bekijken, ziet er erg gaaf uit, maar data beetje klote, weekend is niet mogelijk:( Dank voor de tip, ook Snowbombing ziet er erg gaaf uit, maar ook geen weekend mogelijk:(

Electric Mountain Festival in Sölden staat ook op mijn to do-lijstje…
Via de officiële website van Sölden zie ik wel nog vrije slaapplaatsen. Het zou me verbazen dat er zo ver op voorhand niets meer beschikbaar is, zelfs voor een (verlengd) weekend.
Ik ken natuurlijk de groepsamenstelling, data en het budget niet, maar bv. van 04/04 - 07/04 6 pers. zijn er nog wel wat (betaalbare) mogelijkheden:

https://www.soelden.com/urlaub/NL/SD/WI/urlaubsplanung/unter…

Vorig jaar eerste keer afsluit in Ischgl gedaan. Alhoewel de artiest niet echt ons genre was, was het toch een top weekend! Zalige sfeer, prachtig weer, machtige après ski zowel op de berg als in het dorp… Maar je moet de drukte er wel bijnemen (maar dit zorgt natuurlijk ook voor sfeer ;). Last minute komen altijd nog slaapplaatsen vrij, zelfs in Ischgl zelf voor 50 €/pppn (zelfs tijdens het recordjaar dit jaar). Andere mogelijkheid is ((veel) goedkoper) logeren in Kappl of Galtür. Openbaar vervoer is prima geregeld en gratis, ook met speciale nachtbussen tijdens dit verlengde weekend. Doe een aanvraag aan de VVV op de officiële websites van Ischgl, Kappl en Galtür en je krijgt zeker een aantal voorstellen!

7u77

Plaats een reactie