zondag - zondag in krokus in Oostenrijk

Afgelopen jaren zijn we in Frankrijk gaan skien in de krokusvakantie. Daar is het vrij gemakkelijk om van zondag tot zondag te boeken en zo de files te vermijden.
Wie heeft de geheimtip voor een zondag tot zondag website (of leuke locatie) in Oostenrijk.
en om het makkelijk te maken: ski-in ski-out ;-)

Wij zijn er dit jaar eindelijk in geslaagd om van zondag tot zondag te boeken.We hebben een appartement gehuurd in Westendorf,niet ski-in ski-out maar op wandelafstand van de lift.
Gewoon mails sturen naar alle accomodaties die je leuk lijken,in de gewilde gebieden moet je geluk hebben,daar heb je veel vaste gasten en ik heb de indruk dat Oostenrijkers daar heel gevoelig aan zijn,twee jaar geleden werd zo ons geboekte appartement in Saalbach gewoon geannuleerd omdat een vaste gast toch besloten had in die periode te willen komen.

In Engeland is het veel normaler zondag-zondag wordt aangeboden. Dus misschien via een Britse aanbieder?

Pharos reizen heeft ook locatie die je zondag tot zondag kan boeken. 1 ligt wel in duitsland maar skien kan in oostenrijk. ligt op de grens. geen ski en out. maar misschien als optie als je niets anders kan vinden.

verder is gewoon kijken waar je heen wilt en daar in het gebied zoeken.

of kijk hier :

https://www.wintersport.nl/skigebieden/hochzillertal/accommo…

*bericht bewerkt door miepmiep op 08 sep 2018 09:05

Koningsleiten heeft veel accomodaties die uitsluitend van zondag tot zondag te boeken zijn. Kijk op de eigen site van zillertal arena, chalet plus, topchalets, er staan er ook veel op marktplaats. Konigsleiten heeft veel prive appartementen van nederlanders, dus ook veel “los” op internet te vinden.

In fiss volgens mij ook veel zondag-zondag

Plaats een reactie