Accomodatie 6 personen gezocht

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis

Heeft iemand een tip voor een zo voordelig mogelijk appartement voor 6 personen (en een baby) in het gebied Serfaus-Fiss-Ladis?
We gaan in de periode 9-16 maart 2019 en willen in de buurt van de skilift zitten en als het kan ook in de buurt van het centrum. Daarnaast zijn drie aparte slaapkamers wel een vereiste en bij voorkeur ook meer dan 1 badkamer.

Kan je dat niet vinden op de site van het gebied? Daar kan je al je voorkeuren ingeven… https://www.serfaus-fiss-ladis.at/en/accommodations/search-b…

En anders kan dat ook op sites als booking.com, homeaway.nl, casamundo.nl en de verschillende touroperators lijkt mij.

Hoi, bedankt voor je reactie! We hebben al op al die soorten sites gekeken ja, maar kunnen niet vinden wat we willen. We zoeken het liefst iets rond de 2000 euro max. Vandaar dat ik benieuwd ben naar tips, misschien weet iemand een appartement die niet via deze sites te vinden is. ;)

in die periode met jouw eisen lijkt me onhaalbaar voor die prijs. Eind maart 2017 in Pezid Appartements verbleven in het centrum van Serfaus, en dacht dat we toen al aan een kleine 2.000€ zaten voor een 1-slaapkamer appartement voor max 4 personen.

Wel mooi appartement met mooi uitzicht, zwembad, speeltuin,…

Tsja ik vrees dat er uberhaupt niet veel app met 3 slaapkamers zijn. Dan ga je al gauw naar een pension of hotel. Aan de lift gaat sowieso niet lukken voor die prijs in dit gebied, zeker niet in hoogseizoen. Hotel aan de lift in serfaus of fiss is al gauw 1500 pp halfpension in hoogseizoen.

Heb toen hier gezeten, beviel goed: https://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/fiss/appartement/ritter…

Prijs ga je denk ik echt niet redden…

Moeilijke zoektocht, maar hier vind je via onze site alle resultaten (die we doorzoeken door in 15 reisaanbieders): https://www.wintersport.nl/accommodatie#dorp:7nachten:6perso…

Haus Erart voldoet bijna aan je eisen met €2200,- voor accommodatie: https://www.wintersport.nl/dorpen/ladis/accommodaties#dorp:B…

*bericht bewerkt door Rene op 09 okt 2018 16:48

Tip is nog om de veschillende accomodaties zelf aan te schrijven. Vaak hebben ze de beschikbaarheid op de site staan.
Het is voor die prijs verstandig om aan de rand van Fiss, Fisser Hofe of Ladis te kijken. In Ladis is meestal voor die prijs wel wat mogelijk.
Succes

Plaats een reactie