Salomon snowboardboots maat 44 -nieuw-

Een paar volledig nieuwe snowboardboots.
Salomon faction boa.
Enkel uit de doos geweest om te passen, alle etiketten nog aanwezig. Maat 44, US 11

Nieuwprijs: 219,99€, bieden vanaf 130€

Meer info boots:
Met het geweldige schoen-DNA voor pasvorm, reactievermogen en levensduur van de Faction Boa is de bad boy met high tech materiaal en een cool design de prijsknaller van dit jaar. De schoen heeft een C1 binnenzool voor de hele dag een comfortabel gevoel, een D-Light buitenzool voor een lange levensduur en een Boa vetering voor een perfecte pasvorm iedere dag op de berg.

Buitenschoen
De constructie van de Factoin is licht en heeft een ultra laag profiel. De volledige EVA D-Light buitenzool biedt extra raster onder de hiel voor extra comfort en demping precies waar je het nodig hebt.

Binnenschoen
De Gold voering is speciaal ontwikkeld voor freestyle riding, deze voering biedt een goede pasvorm en is met warmte volledig aan te passen. De Full Flex pads boven en onder jouw enkel en de extra flex padding onder de voetholte houden jouw voeten op zijn plek. Het Otholite C1 voetbed creëert een koelere, drogere, gezondere en beter dempende omgeving voor jouw voeten. Hij zal niet vergaan na verloop van tijd en blijft ondersteunend en comfortabel, rit na rit.

Sluitsysteem
Het Boa® Coiler™ platform is onverslabaar, hij is snel, super sterk en biedt micro afstelbaarheid voor het vinden van de perfecte balans tussen flex en support. Dit systeem maakt het mogelijk om de boven- en onderkant van de schoen met één spoel vast te maken. Dit resulteert in een zekere en consistente pasvorm van de boot met een betere houvast in de hiel en voor een algemeen comfortabeler gevoel.

Eigenschappen

Boa® Coiler™ veter systeem
Gold voering
Ortholite C1 voetbed
D-Light buitenzool

Waar af te halen?

Heist op den berg , verzenden evt ook mogelijk. (+5€)

Zijn deze snowboardschoenen nog beschikbaar?

Ja, nog beschikbaar.

Goed bod ook welkom…

Verkocht!

Plaats een reactie