Gele hesjes frankrijk

Hoi, wij gaan aankomende nacht op weg naar Meribel. Met de gele hesjes die de laatste weken huishouden in frankrijk zijn wij toch wel een beetje bezorgd/nieuwsgierig of die ook problemen voor de reizende wintersporters gaan leveren. Nu staat op de ANWB wel wat informatie maar ook niet heel duidelijk. Wel staat er een link naar een franse website maar daar kan ikzelf ook niet veel info uit opmaken.

Misschien dat dit topic gebruikt kan worden om elkaar te informeren hierover waar en op welke wintersportwegen (naar verwachting) gedemonstreerd wordt en hoe jullie hierzelf mee omgaan, nemen jullie hierdoor een andere route of zien jullie wel hoe het loopt?

Mwah, hier is het toch aardig te volgen, min of meer real time https://www.vinci-autoroutes.com/fr/autoroutes-temps-reel…

Edwin van Riel

Ik zou een paar gele hesjes mee nemen.Kan je onderweg even mee doen.Gaat de tijd ook sneller.

Afgelopen zaterdag overdag van NL naar Franse Alpen gereden. Geen problemen onderweg. Genoemde site gaf prima info. Zo bleek A6 afgesloten. Weet niet of dat ivm gele hesjes was. Dus via Drole (A39), gereden.

Als ik het zo zie, blij dat we dit keer richting Basel gaan. Hopelijk weinig gele rommel die kant op

Edwin van Riel

A6 was inderdaad dicht, maar de andere route is net zo snel. Weinig last van gehad en op de heenweg gratis door de péage.

Plaats een reactie