Taxi delen 29/30 januari - 2/3 februari 2019 Innsbruck > Ischgl / Sankt Ant

Goedemiddag,

Samen met twee vrienden hebben we het voornemen om een aantal dagen te gaan skiën in Sankt Anton of in Ischgl. We hebben ons oog laten vallen op een ochtendvlucht op 29/30 januari en op een avondvlucht op 2/3 februari vanaf vliegveld Innsbruck. Zijn er mensen die ook zo’n vlucht geboekt hebben en een taxi willen delen naar een van deze twee gebieden?

Wij horen graag.

*bericht bewerkt door Job op 29 dec 2018 13:04

Dat zal erg afhangen van je uiteindelijke bestemming. Want hoewel St. Anton en Ischgl ongeveer even vee van Innsbruck liggen… Als ik heb geboekt in Ischgl en jullie in St. Anton, dan wordt het knap lastig of duur om die taxi te delen.
.

Dat begrijp ik, heb je helemaal gelijk in! Bestemming kunnen we daarvan af laten hangen. Alhoewel nu de keus waarschijnlijk gaat vallen op met de trein naar Sankt Anton, tenzij we nog iemand kunnen vinden om een taxi mee te delen.

Inmiddels is de bestemming bekend: Sankt Anton.

Dinsdag 29 januari vanaf Eindhoven om 08.40 uur in Innsbruck en op zondag 3 februari om 19.25 uur vliegen we weer vanaf Innsbruck naar huis. Zijn er mensen die een taxi willen delen naar Sankt Anton? We horen graag! Plek voor maximaal 5 personen nog.

Toevallig nog mensen die besloten hebben (evt. lastminute) om ook naar St Anton te reizen vanuit Innsbruck op 29 januari en op 3 februari terug?

Job, je kan ook even kijken op Facebook Rit naar de sneeuw (http://www.facebook.com/groups/442141869314618)

Wij gaan zelf eind maart met meerdere personen maar helaas op verschillende tijden. Mochten er mensen gaan op maandag 25 maart (aankomst Innsbruck 18:05) of op woensdag 27 maart (aankomst 9:05 én 18:05), dan zouden we graag een taxi willen delen.

Mvrg,
Paul

*keep cool and relax...*

Plaats een reactie