Leuke 'to-do-dingen' in de omgeving Winterberg / Hochsauerland

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Hallo allemaal,

Is het misschien leuk om onder dit onderwerp leuke dingen te posten die je beslist niet mag missen? Gelieve ook de leeftijden hier neer te zetten zodat een gezin met een kind van 2 bijvoorbeeld niet ineens op een bergtop staat met alleen een zwarte piste ;-)

Wij (gezin met kinderen van 2, 4 en 6 jr) en geen skieërs gaan namelijk voor de 2e keer naar Hochsauerland. We weten inmiddels waar we terecht kunnen voor een arresleetocht en een mooie heuvel waar de kids (2, 4 en 6 jr) met de slee vanaf kunnen zoeven. Maar wie heeft nog meer tips? Wie heeft bijv. een adres waar je met de kabelbaan omhoog kan gaan, op de ‘bergtop’ wat kan drinken om vervolgens met de kabelbaan (gezien leeftijd liefst cabine) weer naar beneden te gaan? Andere tips over bezienswaardigheden ook natuurlijk welkom!

Voorzetje:

Leuke heuvel voor jong en oud om te sleeën:
De ruhrquelle. Ruime parkeergelegenheid met een restaurant.
webcam: http://www.wettercam-winterberg.de/core/index.php?option=com…

Freundlichem grusse!

Kunt u het (mail)adres doorgeven waar je een arresleetocht in Winterberg kunt doen?

Met hartelijke groet,

In willingen kun je met de gondellift omhoog (etselberg) kun je eindeloos wandelen,sleetje rijden en een hapje en een drankje doen.
Lagunerbad ook in willingen kun je heerlijk zwemmen… rodelbaan in willingen…
genoeg te doen voor iedereen!

Thikos Kinder Land in Smallenberg, kunnen de kids zich helemaal uitleven…(binnenactiviteit, dus voor erg slecht weer )en anders sleetje rijden op de Erlebnisberg Kappe, wel zelf omhoog klauteren zonder liftje. Is ook niet zo druk.
En dan een lekker duits worstje bij de Imbiss.

Plaats een reactie