Tips ski's waxen Deventer

Hallo!

Ik ben op zoek naar een winkel in Deventer waar ik mijn ski’s kan laten waxen, voorheen ging ik vaak naar Amersfoort, maar zoek iets dichter bij huis :). Wie heeft hier ervaring mee en kan mij wat tips geven?

Bedankt alvast!

Als ik jou was zou ik op de dag van aankomst op bestemming in de Alpen naar een shop gaan en ze daar laten waxen. Scheelt je een ritje (heen en terug) in Nederland, je bent ze doorgaans geen dagen/weken kwijt (in de Alpen eind van de middag wegbrengen, de volgende morgen ophalen voor de liften open gaan) en het is in de Alpen doorgaans een stuk goedkoper.

Dat is wel een goed idee, dankjewel!

…en op de laatste dag skiën weer laten doen. Ben je de volgende vakantie weer helemaal klaar voor gebruik.

https://www.burnside.nl/

Super zaak voor skate, snowboard, skateboard, et cetera. Geen idee of ze ook ski’s waxen maar contact opnemen kan altijd natuurlijk…

Je kan waarschijnlijk ook terecht bij Burnside Deventer. Doen voornamelijk snowboards maar kunnen vast ook wel een paar skies waxen, je kan ze altijd even bellen.

https://www.burnside.nl/

Super zaak voor skate, snowboard, skateboard, et cetera. Geen idee of ze ook ski’s waxen maar contact opnemen kan altijd natuurlijk…

Harm op 10 jan 2019 12:10

Die dus :)

René vos, dichtbij en onze ski’s kwamen er fijn scherp geslepen en gewaxt van terug. Verder kan je volgens mij ook terecht bij dakasport in Deventer/Apeldoorn maar daar heb ik geen ervaring mee. Wbt prijs; dit verschilt. Wij laten ze thuis waxen en slijpen omdat het voordeliger is dsn hier in CH maar t kan zeker geen kwaad dit even te checken natuurlijk!

*bericht bewerkt door Clau123 op 11 jan 2019 21:51

Waarom wax je eigenlijk niet zelf.
Koop ergens een oud strijkijzer en een beetje wax.En klaar ben je.

Ski en Snowbird Service Apeldoorn. Doorgaans klaar binnen een dag en op afspraak kunnen volgens mij werkzaamheden ook wel klaar terwijl je wacht.

http://www.ski-service-apeldoorn.nl

Nette prijzen ook.

Ik heb net zondag mijn ski’s weer opgehaald bij Rene Vos in Gorssel. duurt doorgaans een week voordat ze weer terug zijn.
Over 2 weken maar eens proberen of ze het goed gedaan hebben.
Op de dag van aankomst bij een plaatselijke skishop is ook ideaal…

voorheen wel eens bij Intersport/DAKA laten doen… was ik niet heel tevreden over…

DAKA in Deventer kan, maar die brengen hem naar een centrale onderhoudslocatie. Prijzen zijn ook flink gestegen de afgelopen jaren. René Vos heeft (heb ik van dichtbij gezien) goede service en doet tussendoor ook nog wel een setje met de hand als er weinig tijd is.

poedermeneer

Plaats een reactie