Te koop Salomon Pillow talk snowboard

martinevanroode7 februari 2019 · 22:14

Salomon Pillow talk snowboard 145 dames snowboard nieuw (niet gebruikt)

De Salomon Pillow Talk is een freeride board voor de vrouwelijke poederfanaten. Als het in de poeder niet hard genoeg kan gaan en je zoekt naar een surfy-ride, zoek niet verder dan de Pillow Talk. Dit Salomon board is laid-back, snel en heeft een float om bij weg te dromen. Moeiteloos pak je de poederhellingen waar geen eind aan lijkt te komen.
Zijn swallowtail zorgt ervoor dat je met de Pillow Talk ook tussen de bomen makkelijk kan manoeuvreren. En kom je met de Pillow Talk toevallig een keer op de piste uit, dan is dat ook geen probleem. De Pillow Talk cruist op de piste ook echt super lekker en keihard carven kan hij ook. Pow liefhebbers zoek niet verder en neem de Salomon Pillow Talk mee naar de grote witte vlakten.

DETAILS
Flat Out Rocker
Een plat profiel tussen de bindingen voor stabiliteit met meer rocker in de tip en tail voor speelsheid en drijfvermogen.
Tapered Directional
De tail is licht getapered (10-15 mm). Dit maakt het gemakkelijker een bocht in te zetten en verbeterd het drijfvermogen in diepere sneeuw, zonder grip op hardere ondergronden op te geven.
Aspen SLCT
Elke FSC gecertificeerde houten strip is met de hand geselecteerd om ongelijke core kwaliteit en lichtheid te garanderen.
Popster
Maximaliseert de natuurlijke snap en krachtige pop van hout met Popster’s shaped core profiel. Het voelt aan alsof je skateboard zijn kicktail eindelijk vastzit aan je snowboard.
Ghost Basalt Stringers
Basalt Stringers zijn vastgenaaid in een triax laag voor een reactieve pop, stabiliteit op hogere snelheden en voor makkelijke manoeuvreerbaarheid voor als je rustig aan wilt doen.
Rubber Royal Pads
BA MD
Een glasvezel laag garandeert een consistente kwaliteitsniveau voor lichte en levendige boards.
Sintered
Een industrie standaard voor kwaliteit sintered base materialen. Verzorgt een balans tussen de snelheid die gecreëerd door een hard oppervlak en goede wax behoud.
Quadratic
De radius van de staalkant is aan de voor- en achterkant groter dan in het midden van de staalkant. Dit geeft een bocht een soepele in- en uitstuurfase, met een versnelling in het midden van de bochten.
All Mountain Edge Bevel
De tip en de tail worden 1 graad gedetuned, hierdoor is deze minder snappy tijdens de in- en uitstuurfase. Tussen de tip en tail (taillering) wordt de kant teruggeslepen met 2 graden, hierdoor heb je de best mogelijk kanten grip, zonder dat deze “hapt”.
Medium Stone Finish
Een medium structuur afwerking dat de snel glijdende sintered base verbeterd. Sneller in alle sneeuw condities, van een koude ochtend tot de lente papsneeuw.

Productomschrijving Salomon Pillow talk
This powder puppy is tailored specifically for women and endorsed by bad girl’s club member Annie Boulanger. Featuring Rocket Science a shorter and wider design for maneuverability and floatation in the deep stuff, and Popster construction with an Aspen SLCT core for playfulness The Pillow Talk snowboard can ride it all. This tapered twin is tailored specifically for women featuring a wider design for maneuverability and floatation in deep snow, with superior edge control and maneuverability on groomers.
Terrain: Freeride/ powder, All mountain
Shape: Tapered twin
Profile: Rock out camber
Flex: Medium
Properties: 100% playfulness, precision, and responsiveness/ pop
Benefits:
Float: Powder focused shape providing 10-12mm of taper keeping you on top of fresh snow.
Versatile: The tapered twin shape is comfortable in both freeride and freestyle terrain.
Pop: Maximize the natural snap and powerful pop of wood with Popster’s shaped core profile that is thins out under foot and thickens on both sides of your bindings then tapers again at tip and tail.

Bennie7 februari 2019 · 22:21

Richtprijs? Foto van het fysieke board in kwestie?

martinevanroode7 februari 2019 · 23:03

Hallo Bennie,

Richtprijs is 300 euro. Foto’s zie hieronder.

Groeten, Martine

Plaats een reactie