Ski gebied

Hallo mensen,

Ik heb een vraag met betrekking tot skigebied en accommodatie. Wij willen volgend jaar met 16 personen ergens gaan skiën. Het liefst Oostenrijk. We gaan met het merendeel gevorderde skiërs. Ook voor de mensen die niet skiën moet er ook vertier zijn. Bijvoorbeeld winkelen, zwemmen ed. Iemand ideeën. Alvast bedankt

HvL

Ik ken een aardig huisje in Wald im Pinzgau. Zwembad op 100m, paardensleetocht vlakbij, Krimmler waterval om de hoek. Treinstation op loopafstand om eens naar Mittersill of Zell am See te gaan. Skiën in Wildkogel of Zillertal Arena.

Of een aardige accomodatie in Sölden, Mayrhofen of St. Johann im Pongau.

Zell am See zelf kan ook prima, evenals Leogang. Bij die laatste mist het openbare zwembad wel een beetje.
Ook leuk is bijvoorbeeld midden in Radstadt slapen. Stadje zelf heb je vlot gezien, maar de bus brengt je snel naar Altenmarkt en het treinstation op loopafstand brengt je naar Schladming of als het moet zelfs naar Salzburg (via Bisschofshofen; vanuit St. Johann i. P. Zelfs nog iets sneller). Skisafari er van maken bestaande uit een uitgebreide Amadé route (4 Berge Skischaukel, Zauchensee-Shuttleberg, Flachau-Wagrain-Alpendorf en doe eens gek, doe een dagje Eben en laat de niet-skiërs daar een wandeling maken) of helemaal wild, een superski met het voorgaande programma en Obertauern erbij.

De Stubaital schijnt ook prima te zijn, en dan is Innsbruck weer in de buurt.

Plaats een reactie