Te koop: Supershape Magnum - 2017 / 1.77 m.

Te koop: Supershape Magnum - 2017 / 1.77 m - 73 mm met een actieradius van 14 meter en PRX 12 bindingen. Nieuw gekocht in 2017, 2 seizoenen mee geskied. Het wordt tijd voor iets minder "enthousiaste" ski's.

Begin maart 2019 gewaxd en geslepen in Les deux Alpes.

"De Supershape Magnum is een supersnel precisie-instrument. Gesneden bochten is peanuts. Slippende bochten liggen de Head wat minder. Met de brede Schaufel functioneert de hard afgestemde Head goed op een verspoorde ondergrond. Ook op ijzige piste geeft de ski heel veel vertrouwen. De doorontwikkeling van deze klassieker is een schot in de roos" (ANWB skitest 2017).

Vraagprijs: € 275,-

null

null

*bericht bewerkt door Marjoleine op 31 mrt 2019 19:19

Gereserveerd.

Gereserveerd of verkocht?

Ah, status verkocht inmiddels.

Jammer…

Jammer…

Hier: [https://www.crossdock.nl/head-imagnum-supershape-18-19-skis-…](https://www.crossdock.nl/head-imagnum-supershape-18-19-skis-gebruikt.html @markdjmb

I can stick uphill ice, on my saucer...

Wat is de herkomst van ski’s op die site?

Ze komen uit de verhuur.

Heb er ook een paartje gekocht vorig jaar. Nette staat van het belag, wel wat dun afgeslepen, dus die zijn helaas al weer versleten. Echter heb je daar als recreant nog wéken plezier van (de mijne hebben er al weer 12 "vakantie"weken opzitten namelijk)

Skischuur.nl heeft ze ook. Wel iets duurder maar denk dat je wel een beetje kan pingelen. Ben daar vorig jaar een keer geweest en ze hebben er redelijk wat, maar wel in zeer diverse staat. Is ook oude verhuur.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Plaats een reactie