Ski/Snowboard overall

Hallo,

Vorig seizoen (en het jaar daarvoor ook al een paar) spotte ik een aantal monitoren met een soort van Overall (broek en jas in één stuk). Denk dus dat dat iets is wat momenteel aan het 'opkomen' is.

Heeft hier iemand ervaring mee? Ik kan me moeilijk voorstellen dat dit niet praktisch is aangezien ik al verschillende leraars/monitoren het heb zien dragen.

Nu heb ik iets dergelijks gevonden bij ‘oneskee’ (https://www.oneskee.com/mens-lime-original-ski-suit…), maar dit is niet exact wat ik in het verleden ben tegengekomen. Dit is een pak dat nauw bij het lichaam aansluit, en ik ben toch wel op zoek naar een ‘jas’ die eigenlijk los hangt maar waarbij het volledige pak toch uit 1 deel bestaat.

Onderzoek op de grotere merken/websites levert niks op, dus vermoedelijk zoek ik gewoon met de verkeerde termen. Kan iemand me vertellen waar en hoe ik iets dergelijks kan vinden?

Alvast bedankt,
Robin

When life gets too complicated.... SKI

Misschien vind je hier wat je zoekt.
https://int.tobeouterwear.com/

Een kennis van me heeft ook zo'n pak en je kan de jas los laten hangen als je deze uit doet. De broek blijft dan door bretels omhoog .

*bericht bewerkt door RFKANGOO op 15 jul 2019 12:33

Übung macht den meister!!!

Zoek je misschien het principe van een “powder skirt”? De Norrona Lofoten collectie heeft bijvoorbeeld een rits aan bovenzijde broek welke je door middel van een “powder skirt” kan verbinden met je jas. Je hebt dan dus 2 onafhankelijke kledingstukken, welke je dus tot 1 geheel kan maken. Ikzelf gebruik die specifieke skirt niet, maar gewoon de drukknoppen die aan de sneeuwvanger van de jas zitten. Deze klik op aan de broek vast. Creëert eigenlijk een soortgelijk principe maar is wat gebruiksvriendelijker.

https://www.norrona.com/en-GB/products/lofoten/men/…

Als je de Norrona Lofoten Gore Tex Pro broek koopt, zit deze er standaard bij. Uiteraard heb je dan ook de jas nodig.

review : https://vpo.ca/blog/field-tested-the-norrona-lofoten-gtx-pro…

Of zoek je meer zoiets?

https://www.fouteskipakken.nl/

*bericht bewerkt door moderator op 15 jul 2019 23:53

Plaats een reactie