GRAUBUNDEN... en wat je daar in de zomer kunt doen

AVONTUURLIJKE DROOMBAAN

Als je op zoek bent naar een kick in Nederland pak je je windsurf spullen en ga je naar het strand; in Zwitserland grijp je naar je raft en bevaar je het wilde water van de meest uitdagende rivieren in Europa. Het enige verschil is dat windsurfen afhankelijk is van de sterke wind, terwijl de Zwitserse wateren altijd wild stromen. Wil jij uitvinden hoe wilde deze stroming is? Hier is jouw kans!

In het Zwitserse kanton Graubünden, het mekka van white water rafting in Europa, zijn de river rafting gidsen op zoek naar een Nederlandse stagiair die een week in augustus wil komen helpen. Tijdens de droombaan leer je alle ins en outs van het raften en help je de professionals met het navigeren tussen smalle bergkloven en uitdagende stroomversnellingen.

Je hoeft geen rafting expert te zijn, maar je moet wel de mentaliteit van een rafter hebben. Tijdens deze week wordt alles voor jou geregeld, het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een blog bijhouden en een film maken over je ervaringen voor het thuisfront. En terwijl jij het wilde water bevaart, kan je vriend(in) relaxen in Engadin Bad Scuol, de locale wellness oase die beroemd is om zijn mineraal bronnen.

Graubünden kan maar één persoon aannemen, dus wees er snel bij. Want neem van ons aan, je krijg nooit meer zo?n kans op zo?n energieke droombaan!

Ga naar: http://bit.ly/raftdroombaan

Plaats een reactie