Snowboard schoenen

Bram.sl13 augustus 2019 · 11:45

Ik ben op zoek naar nieuwe snowboard schoenen en wil ze ook graag passen. Ik heb momenteel de Burton ruler boa op het oog. Het probleem is alleen dat ik in de buurt van Nijmegen woon en hier niet zo snel een winkel kan vinden die ze verkoopt of überhaupt snowboard schoenen verkoopt. Weet iemand een goede winkel, het liefst in de buurt, om heen te gaan.
Alvast bedankt

Danny.13 augustus 2019 · 17:49

Ik ben er zelf nog nooit geweest maar heb veel goede dingen gehoord over Frosty in Bilthoven (MK skiservice). Zelf ben ik ook toe aan nieuwe snowboardschoenen en wil hier zelf ook heen gaan, vanwege alle goede reacties hier op het forum.

Tiny-M13 augustus 2019 · 20:08

Ik heb mijn schoenen daar vandaan, maar weet niet of jij dat te ver uit de buurt vindt. Nijmegen zelf geen idee. Wel goed om een beetje aan het begin van het seizoen te gaan en bij voorkeur doordeweeks. Meeste keus en relatief rustig nog. Je kan ook altijd nog een mailtje sturen.

Hakke14 augustus 2019 · 15:45

Heeft Austria in Malden ze niet? Wel een ruime collectie daar.

Tiny-M14 augustus 2019 · 16:13

Heeft Austria in Malden ze niet? Wel een ruime collectie daar.

Hakke op 14 aug 2019 15:45

Als ik op de site daar af ga is de collectie voor boots echt heel beperkt. Nidecker/Flow is nu 1 bedrijf dat boots heeft en Nitro. De andere merken die ze hanteren hebben geen boots.

Bennieblogger14 augustus 2019 · 16:30

Austria uitstekend voor skischoenen, minder voor snowboard. Plus, pas in oktober komt de collectie weer binnen.
Spac is ook zeer beperkt. De beste optie in de buurt is 4seasons buitensport in Duiven, nabij de Ikea.mber

Oh ja, en eind september heeft Intersport Biggelaar in Eindhoven natuurlijk weer zijn traditionele snowboard containersale (en nog wat overjarig spul).

*bericht bewerkt door Bennie op 14 aug 2019 17:09

Matthias12314 augustus 2019 · 16:41

Vooral niet van te voren alvast een schoen in gedachten nemen die je eigenlijk wilt. Het kan ongemerkt je keuze flink beïnvloeden. Laat ze gewoon met een aantal schoenen brengen en pas ze zonder naar het merk te kijken en voel gewoon welke of er het beste zit. Kwalitatief zal het allemaal niet zoveel uit maken, het gaat echt om de pasvorm.

Born to Ride
Mattie14 augustus 2019 · 19:27

Burnside in Deventer is een prima winkel voor snowboardspullen. Ze hebben echter weinig Burton. Maar pin je inderdaad niet op voorhand vast op een merk. Gewoon gaan passen. Wil je per se Burton, dan kun je nog bij Downtown in Den Bosch terecht. Maar hoeveel keus ze daar verder hebben en of ze verstand van zake hebben, weet ik niet.

Para15 augustus 2019 · 19:22

Spac is ook zeer beperkt. De beste optie in de buurt is 4seasons buitensport in Duiven, nabij de Ikea.mber
[/post]

Bij 4seasons ben ik erg slecht geholpen. Uiteindelijk bij Behind the Pines in Amsterdam geslaagd (in tweede instantie, goeie service van de jongens die m’n eerste boots weer terugnamen), maar ook met Cellblock in Utrecht heb ik goeie ervaringen.

Setting forth in the universe
Bram.sl16 augustus 2019 · 08:14

Bedankt voor al jullie reacties. Ik ben weer een stukje verder. Weet iemand toevallig of dat ze bij de intersport in Uden het gehele jaar door ski en snowboard schoenen verkopen?

GiGi16 augustus 2019 · 08:21

De gemiddelde Intersport, Sport 2000 of Perrysport zou ik links laten liggen als het om ski- en snowboard hardwaren gaat. De kennis is vaak ver te zoeken (wintersport is vaak slechts bijzaak), en de collecties zijn meestal meer gericht op inkoopprijs dan dat er een doordacht beleid achter zit. Er zijn uitzonderingen hier en daar - Daka Amersfoort is Intersport, nog steeds geloof ik - maar over het algemeen zou ik die ketens niet als ‘specialist’ zien.
Voor goede skischoenen zou ik zelf graag een stukje reizen om goede opties (veel merken en modellen) en kundig personeel te vinden. Voor snowboardschoenen lijkt me dat niet anders.

HJB.nl19 augustus 2019 · 14:54

Bij Intersport in Uden heb ik ook het e.e.a. aangeschaft. Ik kan je vertellen dat wintersport daar zeker geen bijzaak is, ze voeren een ruim assortiment. Momenteel hebben ze dat denk ik niet in de winkel staan, dat zal wel vanaf oktober een beetje komen. Als je eerder iets wilt, bel dan even of ze wat uit het magazijn kunnen halen als je langs komt.

RFKANGOO19 augustus 2019 · 19:28

Bedankt voor al jullie reacties. Ik ben weer een stukje verder. Weet iemand toevallig of dat ze bij de intersport in Uden het gehele jaar door ski en snowboard schoenen verkopen?

Bram.sl op 16 aug 2019 08:14

Als je in de buurt van Uden iets zoekt zou je bijvoorbeeld naar de Wit in Schijndel kunnen gaan.

Übung macht den meister!!!
Yahoo31 augustus 2019 · 16:23

Van gent in Rosmalen. Die geeft goed en eerlijk advies.

From a galaxy far far away.............

Plaats een reactie