Panorama opent binnenkort door extreme winterinval in Rockies

Zoals de meesten waarschijnlijk al wel mee hebben gekregen is er in de Canadese en Amerikaanse rockies op dit moment een extreme winterinval. Het gevolg is dat er lokaal al bijna een meter sneeuw is gevallen en er lijkt nog meer sneeuw aan te komen. Panorama mountain ski resort heeft daarom besloten om de sneeuwkanonnen aan te zetten om zo binnenkort te kunnen openen. Ondanks dat er daar maar weinig natuursneeuw is gevallen is het er al wel erg koud. Enkele andere gebieden zullen waarschijnlijk komende dagen wel met soortgelijk nieuws komen. Zo lijkt het seizoen begin oktober echt al los te gaan terwijl het er vaak tot een eind in juni door gaat. Zo lijken enkele gebieden een seizoen van meer dan 8 maanden te gaan krijgen zonder gletsjers te hebben…

Born to Ride

Panorama opent altijd wel vrij snel voor racetraining, niet voor het publiek aangezien hun seizoensarbeiders pas in december toekomen. Hun openingsdag staat nog altijd op 6.12 gepland.

Zelf een volledig seizoen geweest en dan nog is twee keer 5 weken. Krijgt niet de sneeuwval van Whitewater of Red mountain maar wel veel minder volk.

Plaats een reactie