Never Summer Snowboard zgan

san'd'heur9 oktober 2019 · 17:35

Wegens overcompleet te koop Never Summer's Snowtrooper 162

Deze snowtrooper heeft slechts één week sneeuw gezien. Nu staat hij naast mooi te wezen, vooral stof te vangen.
de snowtrooper is een heerlijk vergevingsgezind all mountain snowboard met een medium flex en rocker camber. Matte topsheet. Legendarische Never summer kwaliteit.

nieuwprijs 649 vraagprijs 300 verzenden binnen Benelux is geen probleem!


"De Never Summer Snowtrooper is de alleskunner uit de Never Summer range. Er is geen terrein wat het niet aankan. Het board is een echte quiver-killer en dus dubbel en dwars het prijskaartje waard. Wil je maar één board, maar dan wel van ongekende kwaliteit, zoek dan niet verder…

( copy paste van een webshopje )

PROFILE

Original Rocker Camber Profile
2 maal camber onder de voeten met rocker in het midden en bij de tip en tail, voor een speels en surf achtige manier van rijden. Met nog steeds genoeg grip, performance en veelzijdigheid om op de gehele berg in te zetten.

Low Profile Nose/Tail
Een laag profiel in de tip en tail van je snowboard zorgen ervoor dat je meer contact hebt met de ondergrond. Hierdoor wordt je afzet en landingen beter en gaat je board minder ploegen door de sneeuw.

CORE

NS SuperLight Wood Core
Een populier houten kern met duurzame beukenhout om de lichtste kern te maken van Never Summer. De kern wordt geschuurd in de Never Summer werkplaats om zo tot de millimeter nauwkeurig te kunnen werken. Hierdoor krijgen de boards hun goede flex en ongeëvenaarde prestaties.

RDS 2 Damping System
Bij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorberen. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.

Elastomeric Underfoot Stabilizers
Onder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.

P-tex Tip/Tail Protection
Met de P-tex tip en tail wordt de houten constructie van je board beschermt. Bij een harde botsing kan water minder snel naar de kern lekken en is de schade makkelijk te repareren.

BASE

Durasurf Sintered 4501 Base
Crown Plastic is één van de marktleiders als het om sintered materialen gaat en maakt de Durasurf Sintered 4501 base speciaal voor Never Summer. Een base met een hoge dichtheid voor meer snelheid en duurzaamheid.

TOPSHEET

Hextech Topsheet

Carbon VXR Laminate Technology
Carbon VXR loopt van de inserts naar de effectieve staalkant in een V vorm en geeft meer torsiestijfheid aan het board. Hierdoor stuurt het board sneller in maar krijg je ook nog eens meer pop in je board.

STS Pre-tensioned Fiberglass
STS fiberglass is voor gehard en bespannen laminaat dat beter blijft hechten in de kern van het board. Hieraan hebben de Never Summer boards hun bekende kracht en prestaties aan te danken.

Bi-Lite Fiberglass
Bi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.

SIDEWALL

Extended Transition Area
Een klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initatie.

Vario Power Grip Sidecut
Vario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radiussen waardoor je extra contactpunten krijgt. Het platte deel wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext maar zonder druk erop gaat dit niet zijn kanten pakken. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.

Sintered P-Tex Sidewall
Geen ABS sidewall maar P-tex!
Een P-tex sidewall is niet alleen steviger maar blijft ook sterk onder variërende temperaturen.

*bericht bewerkt door san'd'heur op 09 okt 2019 17:51

san'd'heur9 oktober 2019 · 17:38

san'd'heur16 oktober 2019 · 21:03

Plaats een reactie