Nordica speedmachine 110

Heeft iemand ervaring met de Nordica speedmachine 110 skischoen?

Paradise isn’t tropical

Naar wat voor ervaring ben je op zoek? De pasvorm is heel persoonlijk dus daarop ervaringen vragen is een beetje zinloos denk ik.
En als dit een vraag is die gaat leiden naar een online aankoop zonder te passen: niet doen. Ga naar een zaak waar ze verschillende merken en modellen hebben en bovendien personeel dat je goed kan helpen met een analyse van je voet en het pas/selectieproces.

Juist!

Edwin van Riel

Zoals @Gigi zegt :

veel schoenen passen bij een specialist en niet op de kleur of de prijs letten maar op de pasvorm!

Ga op een rustig moment en niet op zaterdagmiddag.

Ski er een paar uur op (bv in Snowworld) en voel wat ze doen en ga eventueel terug voor een inlegzooltje of aanpassing aan de schoen zelf.

Paul

Heeft iemand ervaring met de Nordica speedmachine 110 skischoen?

willy19855 op 18 okt 2019 16:42

Prima schoen die Nordica Speedmachine lijn. Maar zoals meer mensen hier zeggen: alles staat of valt met de pasvorm. Is jouw voet niet de juiste voor dit merk/model dan ga je met pijn skien en dat is iets wat je niet wilt.
Kortom, staar je niet blind op en een bepaald merk of model maar ga passen. Laat duidelijk weten wat je ervaring is zodat je ook in de juiste stijfheid range gaat passen.

Ik heb deze schoenen en die bevallen me prima. Voor de rest sluit ik me aan bij de bovenstaande opmerkingen, gaan passen en kijken of ze jou bevallen!

Plaats een reactie