Ride Insano 2018, maat 44.5 (US11)

Te koop, weinig gebruikte softboots, Ride Insano model 2018. Om en bij de 10 dagen op geboard.
Zeer stijve boots met dubbele boa sluiting. Te koop wegens aankoop halve maat groter.

Nieuwprijs model 2020 is 389 euro. Dit model kan ik nog vinden voor om en bij de 280, dus graag had ik nog 180 euro voor deze boots gehad.

De Insano Boot van RIDE is hier om je voet in een stalen kooi van comfort te plaatsen. In de Insano stappen is hetzelfde als in de kooi stappen met een MMA vechter - het kan intimiderend zijn. De Insano is een stiff-flexing schoen die maximale respons mogelijk maakt, maar stiff schoenen hoeven nog niet te voelen alsof er een elleboog op je hielen terecht komt. De Insano heeft comfort opgesloten in een camel clutch met RIDE's high-end Intuition Dream Liner voor een hitte-vormbare pasvorm. De Slime Tongue™ is voorzien van strategisch geinjecteerd urethaan om de vibraties en chatter sneller te stoppen. Michelin®-zolen bieden tractie op alle turnbuckles en het dubbele Focus Boa sluitsysteem zorgt ervoor dat jij nooit meer in je veters vast komt te zitten.

Intuition™ Dream Liner
Multi-density foam omgeven door een ondersteunende skeletstructuur voor maximale rebound en dromerige performance. Ride's Intuition™ Dream Liner kan op maat worden gevormd in de winkel of vormt naar de vorm van je voet in een paar dagen rijtijd. Door Intuition™ Liner Technology en een Aegis™ Antimicrobiële Coating te combineren wordt de lichtste, warmste, best te vormen, meest duurzame voering op de markt gecreëerd. De Core Enkel Zakken zorgen voor een anatomische pasvorm voor de ultieme hiel houvast, terwijl de Thermoformable Internal & External J Bars zorgen voor een super houvast van de hiel en enkel met extra support.

Boa® Slime Tongue™
De exclusieve Slime Tongue van RIDE reduceert de uitval in voorwaartse flex voor een consistente ride met een langere levensduur van de schoen. Het revolutionaire ontwerp met urethaan-injectie zorgt voor een indrukwekkende rebound en demping, waardoor de rider langer, harder en met minder vermoeidheid zijn gang kan gaan. Door de combinatie van het aanhalen van het Boa-sluitsysteem met de duurzaamheid en rebound van de Slime Tongue worden deze RIDE laarzen naar een hoger niveau getild.

Impacto™ Binnenzool
De Insano schoenen hebben ondersteuning onder de voeten, de dingen die je voeten comfortabel houden wanneer je de schoen de hele dag draagt. De Impacto™ Binnenzool is een veelzijdige binnenzool met een extra ondersteunende structuur en klappen element in de hiel voor harde landingen en alledaags draag comfort.

Zool
De Insano is voorzien van de Michelin Peak Sole, een duurzame mix van Michelin Premium WIC en OC rubbermengsels, gelkussen, schacht en een phylon middenzool die zorgt voor een prestatiezool met een veranderende wintertractie.

Sluitsysteem
Het Lock Down™ Turbo liner veter systeem is een veilig, efficiënt mechanisme om jouw veter op de juiste plek aan te spannen. Ook is hij gekoppeld aan Tallboy Harness, dat hoger boven de enkel uitsteekt met een vierde kantlus voor een ondersteunende flex en responsieve pasvorm.
The Closer™ Lace Guide is gecentreerd over de voorvoet om veterkracht laag te houden en de spanning op de veters gelijkmatig te maken over de gehele boot. Samen met het Boa® Focus Closure systeem, dat twee reels heeft voor een exacte pasvorm in twee zones, zorgt het nog strakker aanhalen van The Closer ervoor dat jij nog sneller je veters kan strikken. Dit resulteert in een ongelooflijk comfortabele pasvorm.

null

null

null

null

*bericht bewerkt door Stijn89 op 23 okt 2019 13:21

Steep is when you want a witness, either to the glory, or the carnage

Plaats een reactie