Vacature Content Marketeer

Vacature: Content marketeer

Summit Travel is een snel groeiende tour operator in wintersportreizen, gevestigd in Rotterdam. We staan bekend om onze uitstekende persoonlijke service, gekoppeld aan een moderne, snelle, boekbare website. Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste content marketeer voor de marketing afdeling.

Je werkzaamheden hebben als doel het verbeteren van de online vindbaarheid. Via diverse kanalen proberen wij onze potentiële klanten te bereiken en ze op de website te voorzien van correcte informatie. Je gaat onder andere content creëren, social media kanalen beheren, nieuwsbrieven samenstellen, kleine rapportages opstellen en je helpt mee de website te onderhouden. Dit doe je niet alleen! Samen met de online marketeer stel je de planningen op, zodat alle content-puzzelstukjes op het juiste moment op zijn plek liggen.

Om nog meer variatie in je functie te hebben ga je ook voor ons andere label AlpenReizen de content verzorgen. Dit label verzorgt te gekke actieve vakanties naar de Alpen in de overige jaargetijden!

Bekijk de volledige vacature op: https://www.summittravel.nl/Wintersport/Ski/Vacatures…

Summit Travel: dé online wintersport specialist met persoonlijke touch

Plaats een reactie