Champagny, Paradiski

Dit onderwerp gaat over de bestemming La Plagne

Is het mogelijk om boven bij de lift champagny, spullen achter te laten. Wij willen met de kinderen in het dal gaan lunchen (2 uur pauze)

Ja dat is mogelijk hoor, bovenaan de gondel van Champagny zijn er skilockers.

grtjs

Gaan er gondels of stoeltjesliften vanuit Champagny die bij een begrestaurant met terras uitkomen?
En kom je dan meteen midden in het skigebied of zit je toch nog er net buiten?
"oma’ gaat mee maar kan niet skieen maar wil wel lekker op een terras zitten.

Fritz, Vanuit het dorpje Champagny gaat een gondel omhoog die je naar 2000m brengt, aldaar is een restaurant met terras.

Ik denk een 200m lager ligt een heerlijk eettentje, Les Borseliers. Het ligt aan de voet van de dalfadaling Les Bois. Ik weet even even niet of je hier te voet kan komen vanaf daar waar je de gondel uitstapt. Op ski’s kom je er natuurlijk wel, je moet zelfs een stukje afdalen om 1 van de twee stoeltjesliften te pakken die je La Plagne in gaan brengen. Via TS Les Verdons kom je direct in La Plagne terecht. Je kan hier kiezen om La Plagne in te duiken of terug te keren naar champagny.
Via de andere (korte) stoeltjeslift (tegenover les Borseliers) wordt je richting TS La Rossa gebracht waarmee je twee verbindingsliften (stoeltjes) naar La Plagne bereikt.
Er zijn dus 3 punten vanuit Champagny om in La Plagne te geraken.
Er zijn 4 punten om terug te gaan naar champagny, via Verdons (herkomst La Plagne Centre) , Roche de mio (herkomst Bellecote/Belle plagne), Grande Rochette (herkomst La Plagne Centre) of Les Blachets (herkomst Bellecote)
Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen :-)

grtjs Nien

Plaats een reactie