Met baby op vakantie na kerst, opvang ervaring?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis
Karin_K23 december 2019 · 10:53

Hallo,
Wij gaan 28 dec 19 voor een weekje naar Serfaus. We gaan voor het eerst met onze dochter die dan net 1 jaar is. We willen haar misschien daar een paar ochtenden naar de opvang doen. Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben in Serfaus? Is er misschien nog een stel die in Serfaus ook met jonge kids op ski vakantie gaat en zin heeft om met ons op te trekken? We zijn vrij ervaren skiërs. Misschien kunnen we dan s middags wat om en om wat skiën en met de kids bij elkaar zitten?
Gr Karin

Johnarjan25 december 2019 · 23:43

Hoi Karin, aller eerst vrolijk kerstfeest.
Wij zijn verleden jaar met onze kleine man naar serfaus op vakantie gegaan en we verbleven toen in hotel furgler. Dit is helemaal top, dit hotel heeft oppas service en staat helemaal in het geheel om de ouders ook een beetje te ontzien 🥳 wij gaan in januari weer voor tien dagen naar hotel furgler.

Alvast een fijne vakantie

Biebs26 december 2019 · 08:37

Wij hebben van de zomer in hotel Geiger gezeten. Weliswaar met grotere kinderen, maar het zag er allemaal keurig en professioneel uit!
(Kids hebben wel bij kinderclub geknutseld, was leuk!)

*bericht bewerkt door Biebs op 26 dec 2019 08:37

Karin_K26 december 2019 · 09:27

Bedankt voor jullie reactie. We hebben al een hotel geboekt. Je hebt bij de gondels een kinder opvang. Daar willen we haar misschien naar toe brengen. Gr Karin

Plaats een reactie