Salomon powderSnake 160

Casper56918 januari 2020 · 08:45

Mooi freeride-board in prima staat. Door gebruikt wel wat krasjes. Belag aan onderkant heeft geen diepe krassen of reparaties gehad.
Lengte board: 160cm

Prijs: € 75,00

SALOMON POWDER SNAKE

Als we de beste freestyleplank geproduceerd door Salomon nemen en er een gestroomlijnde twin-vorm en rocker in de spatel en de staart aan toevoegen, krijgen we een prachtige speeltje dat ultrawendbaar en stabiel is en perfect drijft en speelt op het terrein.
De POWDER SNAKE, dat is speelgoed! Voor een goede rider die op zoek is naar het ultieme wapen voor zijn pow-uitstappen in het bos en overal.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'

  • Flex 5/10

  • Shape Tapered Twin : zorgt ervoor dat de POWDER SNAKE zowel in poedersneeuw als op harde sneeuw goed toert, dat is de « tapered twin ». De voeten staan in het midden in verhouding tot de effectieve band, terwijl de staart iets uitgelopen is voor een gemakkelijker drijfvermogen en respons.

  • Pow Rocker : vlak profiel tussen de bindingen voor meer stabiliteit en een rocker in de spatel en de staart voor wendbaarheid en drijfvermogen

  • Quadratic sidecut: Deze sidecut, gebaseerd op elliptische krommen, maakt indraaien van de bochten eenvoudig, verandering van richting vloeiend en wisselen van kant naar kant zeer soepel.

  • Aspen Strong : zeer harde houten bladen, FSC-erkend, voor de impactzones van de rail en onder de inzetstukken voor meer weerstand en een langere levensduur.*bericht bewerkt door Casper5691 op 08 jan 2020 09:04

Plaats een reactie