Kaprun 14/15 Maart reismaatjes gezocht

martinusvangeel9 januari 2020 · 17:18

Heey wintersporters,

Wij (3 gasten van 24-32) willen graag 14/15 maart een week gaan skiën/boarden in Kaprun. Dit omdat de combinatie van pistes, off-piste, funpark en après-ski helemaal goed is in dit gebied. Prijs technische is het dorp ook aantrekkelijk.

Wij kunnen alle 3 overal prima uit de voeten, zwarte pistes, fun park beginners niveau, maar wel boxen grinden en schansen springen. En favoriet is off-piste. We pakken niet de allereerste lift omhoog, zie après-ski, maar gaan zeker betijds richting de pistes (sneeuw is toch het hoofddoel). We houden ook niet heel erg van koken maar doen niet moeilijk als het wel moet gebeuren.

Wij komen uit de omgeving Rotterdam/Leiden en kennen elkaar via dit forum en zijn al een aantal jaar met elkaar op pad geweest. Helaas zijn de meeste reismaatjes afgehaakt of hebben andere plannen. We vinden het dan ook leuk om met een grotere groep te gaan. M/v maakt niet uit. Kwa Leeftijd kunnen we het ook vrij ruim nemen: 18+

Trekt dit je interesse of heb je vragen schroom niet om een berichtje achter te laten.

gr Martin

lynngys16 januari 2020 · 21:16

Hey! Je beschrijving klinkt exact waar ik ook naar op zoek ben, zowel qua niveau, periode als gebied :) Met wie ga je juist en hebben jullie al accomodatie gepland? Ik ben 31 en kom uit Antwerpen met een 20tal weken snowboardervaring.

Groetjes, Lynn

martinusvangeel17 januari 2020 · 16:31

kleine update,

inmiddels zijn we met zn 4e.
maar er is zeker nog plek voor meer personen.
mocht je nou geen fun park of poeder ambities hebben stuur dan ook gewoon een berichtje want dat komt helemaal goed.

martinusvangeel20 januari 2020 · 11:18

Update 2,
we gaan een week eerder vanaf 7 Maart

Plaats een reactie