BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Taxi delen Innsbruck/Gerlos/Königsleiten d.d. 21 januari

Taxi delen Innsbruck/Gerlos/Königsleiten d.d. 21 januari

 • HansvR 14-01-20 15:38
  HansvR 14 januari 2020 · 15:38
  Wij vliegen met Transavia HV 6681 vanuit Eindhoven aankomst Innsbruck 8:35 uur. Vertrek op 24 januari met de HV 6686 naar Eindhoven.
  Taxi is al geboekt voor heen en terug!!
 • #sneeuwvlok 23-01-20 15:12
  #sneeuwvlok 23 januari 2020 · 15:12
  Hi @HansvR

  Check anders even de website www.taxski.nl die onlangs live is gegaan. Website puur gericht op de wintersporter en de reis.
  Hier kan je gemakkelijk in contact komen met anderen om samen een taxi, huurauto of eigen auto delen. Niet alleen binnen de Alpenlanden maar ook vanuit Nederland.

  Je kan zelf een nieuwe rit plaatsen of reageren op een reeds geplaatste rit die goed bij jou aansluit. De ritten worden overzichtelijk getoond in een schema waarbij een simpele filter helpt met zoeken op vertrekplaats, bestemming en datum (iets wat vaak nog lastig is op dit forum om elkaar te vinden). Ook kan je een tijdslot aangeven en (optioneel) een vluchtnummer voor in het schema, wel handig om dit vast vooraf uit te wisselen.

  De plaatser van de rit ontvangt automatisch een mail als er op hem gereageerd wordt. Vervolgens vindt verdere afstemming dan plaats buiten de website om.

  Het werkt snel, gemakkelijk en scheelt uiteindelijk in de reiskosten als je elkaar vindt om samen te rijden 😃

  Hopelijk gaat dit je helpen, succes!

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.