Winterberg eind januari?

Wij willen de laatste week van januari richting winterberg. Ik zie dat de voorspellingen een dag of 6 vorst aangeven. Betekent dit dat de sneeuwkanonen gaan draaien of is dit niet zeker?

@Ivandessel ze zullen ieder mogelijk moment aangrijpen om zoveel mogelijk sneeuwkanonnen te laten draaien. Het is te hopen dat vooral de nachten helder zijn.

Born to Ride

Als er vorst is, gaan de sneeuwkanonnen draaien. Ons weekend was in ieder geval beroerd qua pistes. Wat leren we daar dan weer van; Winterberg nooit vooruit reserveren. Overigens, die vorst voor volgende week, is nu al weer uit de kaarten weg.

*bericht bewerkt door Robert7 op 15 jan 2020 11:56

De langetermijn weersverwachting is erg onbetrouwbaar. Zeker hier in de bergen. We hebben de afgelopen maand al een stuk of 3x kou voorspeld gekregen, maar er kwam niets van terecht. Door de week is er meestal nog wel een accommodatie te vinden, al explodeert het aantal last minute boekingen wel als er een goed pak sneeuw valt…

Grußen aus dem Sauerland

bedankt voor de reactie’s we hebben ons verblijf vervroegd en reizen morgen af naar Winterberg en duimen dat de sneeuwkannonnen nog wat pistes kunnen openen.

Plaats een reactie