BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Als Skiën dansen wordt - hulp gevraagd voor maken van film

Als Skiën dansen wordt - hulp gevraagd voor maken van film

 • CarelvanGoch 22-03-20 15:24
  CarelvanGoch 22 maart 2020 · 15:24
  Als wintersportliefhebber herken je het misschien wel: Een strakblauwe hemel, het ochtendzonnetje schijnt fel boven de vers geprepareerde piste en je zoeft naar beneden zonder na te hoeven denken: de bewegingen komen vanzelf!

  Als filmmaker en wintersportliefhebber ga ik een korte film maken gebaseerd op een waargebeurd verhaal geschreven door mijn eigen moeder getiteld: ‘Als Skiën dansen wordt’. Om deze film te kunnen maken hebben we een crowdfunding opgezet, waar we met hulp van donaties van het publiek het budget voor de film bij elkaar proberen te krijgen.

  Net als de hoofdpersoon in de film heeft mijn moeder, nadat ze te horen kreeg dat ze stadium vier longkanker had, om moeten leren gaan met de wetenschap dat ze ongeneeslijk ziek was. Ik ga deze film maken uit bewondering voor de manier waarop mijn moeder is omgegaan met haar ziekte. Ze heeft enorme moed en wilskracht getoond, heeft zich sterk gehouden en is altijd positief gebleven.  ‘Als Skiën dansen wordt’ gaat over de ongeneeslijk zieke Eva, die wil bewijzen dat ze ondanks haar broze botten nog kan skiën. Samen met haar man vertrekt ze naar Fiss, Oostenrijk, waar ze haar angst voor wat komen gaat moet zien te overwinnen. Het is een korte film over moed, hoop, doorzettingskracht én het – zoals eerder beschreven – bevrijdende gevoel om al skiënd even alles los te laten.

  Om deze film te kunnen realiseren hebben we een crowdfunding campagne opgezet op CineCrowd. Hier kun jij ons helpen en steunen met jouw bijdrage zodat de film in Fiss opgenomen kan worden!

  Nieuwsgierig? Check dan hier de crowdfunding pagina en volg ons op facebook en instagram!

  Crowdfunding: https://cinecrowd.com/nl/alsskiendansenwordt
  Facebook: https://www.facebook.com/Als-Ski%C3%ABn-dansen-wordt-101393304790278......
  Instagram: https://www.instagram.com/alsskiendansenwordt/
  Carel van Goch
 • dan58 24-03-20 09:11
  dan58 24 maart 2020 · 09:11
  Dit verdient, volgens mij, een upje en ik sponsor meteen " een groene piste".😎
  Born to run. B.S.
 • TonyB 24-03-20 13:40
  TonyB 24 maart 2020 · 13:40
  Super cool! Gefund.
  Carpe diem
 • GeensMaarten 25-03-20 15:05
  GeensMaarten 25 maart 2020 · 15:05
  Done !

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.