Heli skiing vanaf een 77m expedition yacht

Voor de mensen met een wat ruimere portemonnee, voor 740.000 per week kan je gaan heliskien vanaf expeditieyacht La Datcha. Hij zal in April bij het Kamchatka schiereiland in Rusland beschikbaar zijn voor leuke tripjes. Reken nog wel op 30% bijkomende kosten. Heliskien en het gebruik van de duikboot zit trouwens niet in de kosten inbegrepen.

Het jacht wordt op dit moment te water gelaten en afgebouwd bij Damen Yachting in Vlissingen en is een mooi stukje Hollands vakwerk.

https://www.superyachttimes.com/yacht-news/explorer-yacht-la…

https://experiential-yachting.com/product/yacht-la-dacha-exp…

Voor degenen die ook het wielrennen volgen, de eigenaar is van dit alles is Oleg Tinkov, welbekend van onder andere de Tinkov wielerploeg.
Meer info over de wintersportmogelijkheden van Tinkov met onder andere lokaties in Courchevel en Val Thorens en dit jacht hier: https://www.ladatcha.com/expedition-yacht-77/

null

*bericht bewerkt door Matthias123 op 03 jul 2020 15:50

Born to Ride

Smaakvol…

Het ding ziet er even lelijk uit als een Moskou’s appartementsblok.🤮

Bla, bla, bla.

Tja smaken verschillen he. Je hebt wel alles voor handen wat je kan wensen. Persoonlijk had ik hem ook een ander kleurtje gegeven.

Born to Ride

Voor die mensen met meer geld dan smaak ;)

En voor die mensen die alles al een keer gedaan hebben en een stap verder willen gaan! Wel bizar idee

Hoe wil hij met dat bootje in Courchevel en Val Thorens komen?

Als ik wit zie, dan gaat het bergafwaarts met me.

Boot boot laten ze liggen in het water denk ik😏… Je kunt gewoon een hutje huren bij Oleg in Courchevel of Val Thorens… Dat heliskien op Antarctica lijkt mij wel wat

Een bedrag van 740.000 klinkt wel heel spectaculair. Maar als je bedenkt dat het misschien Roebels zijn, dan gaat het om ruim € 9.000. Dat klinkt al heel wat beter voor een weekje op zo’n jacht. Of zou het toch € 740.000 zijn? Wie weet het? 😉

Dat is toch echt EUR 740.000… En bijna een miljoen zelfs, omdat er nog 30% kosten bijkomen (The APA covers the cost of fuel, food, wines and liquors, dockage, communications, etc.)

Met z’n twaalven dus EUR 80.000 per week… Bijzonder dat hier blijkbaar een markt voor is!

Ik zou graag op zo ’ n jacht willen rijden, maar het geclaimde bedrag is te duur… Ksati, Kamchatka heeft een zeer mooie natuur, we zeilden ooit op Brandsma Federick 47 dezelfde krassavchik foto in het algemeen, zulke reizen geven veel positieve emoties.

null

*bericht bewerkt door Kalmak op 20 nov 2020 20:38

En volgend jaar plannen we een wereldreis, misschien zijn er mensen die met ons mee willen? Terwijl er plaatsen zijn. Laten we op zo ’ n boot gaan. https://2yachts.com/ru/models/1524-conrad-classic-63… ik denk dat dit de beste reis wordt.

null

@Kalmak
Op open zee? Neen bedankt. Het is niet omdat het in theorie kan dat je het zou moeten doen.

Glide on!

Plaats een reactie