Krokusvakantie 2013

Zijn er voor de krokusvakantie 2013 in de grote Oostenrijkse skigebieden nu al kamers / appartementen te boeken, of gaan de gasten die er deze krokusvakantie zitten altijd voor? Onze ervaring is van wel en het wordt moeilijk er tussen te komen, kon ook niet bij ons laatst bezochte hotel 1e week feb. 2012 in Serfaus!

Kwam hier ook al achter.

Probeerde wat te boeken voor volgend jaar.

Kreeg bericht terug dat ze contact met mij opnemen in maart, dat ze eerst de gelegenheid geven aan vaste klanten die de komende weken daar logeren.

Als de wereld dan nog bestaat…

Huiseigenaren die hun (vakantie)wonig ook verhuren blokken vaak hun eigen vakanties voor deze woning tot 2 jaar vooruit.

Daarnaast worden met organisaties als Belvilla de huurprijzen ongeveer eens per jaar/anderhalf jaar doorgesproken, al dan iet aangepast, waarna deze dan weer voor een nieuwe periode worden ingevoerd. Een deel van de (Belvilla-)woningen kan dus ook nog niet worden geboekt. En natuurlijk zijn er mensen die lang van tevoren boeken!

Check Belvilla.nl hier kan je al voor 2013 reserveren, in Oostenrijk al 550 huizen beschikbaar.

Idd Belvilla. Maar voor volgend jaar hebben wij nu ook al geboekt voor de eerste keer in Konigsleiten. Was idd even zoeken omdat de prijzen vaak nog niet bekend zijn en je maar online kan boeken tot april/mei 2012. Even een mail/telefoontje naar de eigenaren doet wonderen!

Bij ons in Gerlos is gewoon te boeken voor volgend jaar. Bekijk onze website op: http://www.appartments-gerlos.at

Ons appartement in Westendorf (nieuw) is nog volop te boeken bij Belvilla!!Omscrijving is Penthouse Westendorf Bichlingerstrasse

Plaats een reactie