Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Getest: SnowVision skibril op sterkte

Rogier op 07 mei 2021 · 13 reacties

Voor iedere brildrager zijn en blijven skibrllen een lastig dingetje. Vorig jaar ben ik al wel eens in de oplossingen en mogelijkheden gedoken voor de skibrillen voor brildragers.

Getest

Gerelateerde weblog artikelen

Tips bij het kopen van een skihelm
op 21 februari 2020

Skihelmen zijn niet meer weg te denken tijdens de wintersport, tegenwoordig skiet en boardt bijna iedereen met een helm! Wintersport is niet zonder risico waardoor het dragen van helm dan ook niet raar is.

Tips voor het kopen van een skibril
op 14 februari 2020

Goed zicht is onontbeerlijk om lekker te kunnen skiën of boarden. Om zeker te zijn van goed zicht zijn skibrillen ideaal.

Gebruiksaanwijzing: het kopen van tweedehands wintersportmateriaal
op 06 februari 2020

Er gaat niets boven het in gebruik nemen van spiksplinternieuw materiaal. Tot op de millimeter en RAL-kleurcode naar jouw voorkeur, en met een verzekerde techniek-boost in het vooruitzicht.

Belangrijk om te weten bij het kopen van ski's
op 04 februari 2020

Persoonlijk vind ik de aanschaf van een paar nieuwe ski’s een van de leukste aankopen die je kunt doen. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Tips bij het kopen van skischoenen
op 02 februari 2020

Skischoenen zijn misschien wel het belangrijkste uitrustingsstuk voor skiërs. Skischoenen maken namelijk de verbinding tussen ons lichaam en de ski’s.

Hoe lang moeten skistokken zijn?
op 24 januari 2020

Voor een goede skitechniek en een aangename dag op de pistes is de lengte van skistokken erg belangrijk. Helaas zien we teveel mensen met te lange skistokken skiën, dit is misschien lekker om te kunnen prikken maar het staat een goede skitechniek in de weg.

Wintersport zonnebrand test (update 2020)
op 19 januari 2020

Zonnebrand- en lippencrème (ook met beschermingsfactor) zijn belangrijk tijdens het skiën. Elke skidag moet je meerdere malen zonnebrand smeren om voldoende bescherming tegen de zon te hebben.

Getest: skibrillen voor brildragers
op 31 december 2019

Het gebruik van een skibril, als je brildrager bent, blijft altijd een lastig verhaal. Nu kun je kiezen om zonder bril te skiën, maar dan moet je voldoende kunnen zien.

Getest: DJI Osmo Pocket gestabiliseerde camera voor de wintersport
op 06 december 2019

Filmen is leuk, maar als je een kwalitatieve wintersportfilm wilt maken heb je al snel een gestabiliseerde camera nodig. Hoewel bijvoorbeeld GoPro met de laatste GoPro 8 een geweldige ingebouwde stabilisatie heeft komt er nog steeds weinig in de buurt van beelden die met een Gimbal worden gestabiliseerd.

Getest: snowfeet
op 05 november 2019

Het promofilmpje van Snowfeet (zie hieronder) doet het goed op social media. Met dikke letters is te lezen dat de makers van deze extreem korte skietjes er zelf ook echt in geloven.