Lidmaatschap

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te maken. Dat doen we onder andere door het aanbieden van producten en diensten, die je als echte wintersportliefhebber niet wilt missen. Als lid ben je daarbij altijd voordeliger uit en krijg je toegang tot diverse exclusieve voordelen en extra’s.

WAT KRIJG JE VOOR JE LIDMAATSCHAP?

KOSTEN

Een hoofdlidmaatschap kost jaarlijks €35, een gezinslidmaatschap* €17,50. Voor kinderen jonger dan vijf jaar hoeft geen lidmaatschapscontributie te worden betaald, vanaf de vijfde verjaardag bedraagt de contributie €17,50 per jaar. Zij ontvangen vanaf dat moment ook een eigen lidmaatschapspas.

* Een gezinslid behoort tot het gezin van het hoofdlid, voert hiermee een gemeenschappelijke huishouding en staat op hetzelfde adres ingeschreven.

GEEN WINSTOOGMERK

De Nederlandse Ski Vereniging kent geen winstoogmerk. Wij hebben als doel om door inzet van onze passie, expertise, ervaring en netwerk wintersport voor iedere wintersporter daadwerkelijk leuker, veiliger en voordeliger te maken.

Ervaringen van leden

“Wintersport Magazine in de brievenbus ontvangen is iedere keer weer een cadeautje!”

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe meld ik een gezinslid aan?

Een hoofdlid kan een (of meerdere gezinsleden) aanmelden via leden@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via afdeling ledenservice 070-310 11 12.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Je kunt je gegevens gemakkelijk aanpassen in je gebruikersprofiel.

Wanneer wordt de lidmaatschapspas verzonden?

Je ontvangt je lidmaatschapspas binnen 2 weken na aanmelding. De pas is vier jaar geldig.

Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar het uitgebreide overzicht van meestgestelde vragen of neem contact op met de afdeling ledenservice via leden@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).