Magazine

WINTERSPORT MAGAZINE

Wintersport Magazine verschijnt vier keer per jaar. Het magazine biedt uitgebreide gebiedsreportages, onafhankelijke tests, de laatste ontwikkelingen op wintersportgebied en alles op het gebied van wintersportmode en lifestyle. Met natuurlijk aandacht voor de professionele sport in alle disciplines. Het magazine richt zich op iedere wintersporter. Of je nu skiër, langlaufer of snowboarder bent, met je gezin op vakantie gaat of wintersport als topsport bedrijft: iedereen die van de winter wil genieten, vindt inspiratie en informatie in het Magazine.

Wintersport magazine verschijnt dit seizoen op 29 september, 10 november, 15 december en 2 februari.

SNOWBOARD & FREESKI MAGAZINE

Naast het Wintersport Magazine, maken we ook een Snowboard & Freeski Magazine. Deze verschijnt één keer per jaar en biedt een mix van interviews met nationale topsporters, inspirerende reisverhalen, (inter)nationale eventverslagen en informatieve artikelen over materiaal en techniek. De nationale snowboardtest en de nationale skitest off-piste zijn hierbij een jaarlijks terugkerend item. Snowboard & Freeski Magazine richt zich op alle snowboarders en freeskiërs in Nederland, van wedstrijdprofessional tot vakantieganger.

Snowboard & Freeski Magazine verschijnt dit seizoen op 10 november.

Wil je alle magazines als eerste ontvangen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Sluit dan nu een abonnement af op Wintersport Magazine, waarmee je automatisch ook lid wordt van de Nederlandse Ski Vereniging.

> Lees hier onze voorwaarden