BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Lidmaatschap

Nederlandse Ski Vereniging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

word nu lid
Wordt lid van de Nederlandse Ski Verzekering en profiteer van al onze voordelen:
  • Ontvang het Wintersport Magazine
  • Toegang tot de beste wintersport reisverzekering
  • Toegang tot de online SneeuwFit-trainingsmodule.
  • Korting op sneeuwbanen in Nederland.

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te maken. Dat doen we onder andere door het aanbieden van producten en diensten, die je als echte wintersportliefhebber niet wilt missen. Als lid ben je daarbij altijd voordeliger uit en krijg je toegang tot diverse exclusieve voordelen en extra’s.

Word lid en ontvang gratis het magazine!

Je ontvangt het magazine gratis bij het lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur in ipsum sit amet ante congue maximus nec quis magna. Pellentesque orci neque, ultrices vitae velit non, luctus ullamcorper augue.

Kosten

Een hoofdlidmaatschap kost jaarlijks €35, een gezinslidmaatschap* €17,50. Voor kinderen jonger dan vijf jaar hoeft geen lidmaatschapscontributie te worden betaald, vanaf de vijfde verjaardag bedraagt de contributie €17,50 per jaar. Zij ontvangen vanaf dat moment ook een eigen lidmaatschapspas.

*Een gezinslid behoort tot het gezin van het hoofdlid, voert hiermee een gemeenschappelijke huishouding en staat op hetzelfde adres ingeschreven.