Materiaal

Een skivakantie is het leukste wat er is, maar zorgen dat je materiaal op orde is kan een hele onderneming zijn. Hoe kies je de juiste skikleding, wat is de beste ski voor jou en hoe ga je goed beschermd de piste op? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste wintersportuitrusting te kiezen.

shop

Shop

In onze shop vind je wintersportproducten die jouw wintersport leuker, veiliger en voordeliger maken. Ben je lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Dan profiteer je van flinke kortingen! Nog geen lid? Word dat dan snel!

ski-review

Ski reviews

Bij het kiezen van nieuwe ski’s kun je soms overweldigd raken door het enorme aanbod. Om de keuze makkelijk te maken, hebben wij een online skiselector gecreëerd, die op basis van jouw voorkeuren de perfecte ski’s voor je selecteert. In de reviews van de geselecteerde ski’s vind je vervolgens het oordeel dat ons testteam van de nationale skitest over deze ski’s heeft geveld. Een miskoop behoort voorgoed tot de verleden tijd!

skibescherming

Skibescherming

Vallen tijdens het afdalen, een sprong, een botsing met iemand anders op de piste of een onverwacht object: dit zijn over het algemeen oorzaken van letsel tijdens de wintersport. Knieletsel, botbreuken, hoofdletsel en de bekende skiduim zijn de meest voorkomende wintersportblessures. Gelukkig is een groot gedeelte van deze letsels te voorkomen door het dragen van de juiste bescherming.

gadgets-600-500

Gadgets

Gadgets maken je wintersport steeds leuker. Denk bijvoorbeeld aan actiecamera’s, interactieve skibrillen en sporthorloges. Elk jaar komen er ook weer nieuwe speeltjes bij – de mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hier alle nieuwtjes, informatie en ontwikkelingen op het gebied van wintersportgadgets.