Beste wintersporthandschoenen voor het voorjaar

Laatste update: 20 mei 2019Er worden voortdurend nieuwe producten toegevoegd én geupdate op ons materiaal platform.

Laatst toegevoegd

In het voorjaar heb je natuurlijk andere handschoenen nodig dan midwinter. Deze handschoenen ademen goed, gaan niet klam aanvoelen als je zweet, drogen goed en zijn niet te warm. Ook hebben we erop gelet dat ze makkelijk aan- en uit te trekken zijn met vochtige handen. Ideaal voor de voorjaarsskiërs. Vergeet deze handschoen als je midwinter naar Val Thorens gaat, daarvoor gaan ze zeker te koud zijn!


De beste beste wintersporthandschoenen voor het voorjaar

Onze bevindingen

De Tomke Stormbloxx is een lichte en zeer soepele handschoen. Dit is geen standaard wintersporthandschoen, daar is de handschoen niet warm genoeg voor. Maar deze handschoen is wel extreem soepel, absolute topklasse qua afwerking en ademt erg goed. Ideaal voor warmere dagen en voor sportieve activiteiten als wandelen en toerskiën.

Ziener GIP GWS® PR

v.a. €89,99

7,3

Onze bevindingen

Een zeer soepele en aangename handschoen. Het comfort is hoog. Alleen met heel slecht weer laat de sluiting rondom de pols snel sneeuw door en bij hele felle kou redt deze handschoen het niet. Bij normaal winters weer is dit een perfecte handschoen. Ideaal dus ook als tweede handschoen naast een warmere handschoen.

Onze bevindingen

10 peaks gebruikt goede materialen om kwalitatief goede spullen te maken. De zwakke plek van deze lobsterhandschoen is tegelijkertijd ook het sterke punt. De rits. Deze rits maakt de handschoen minder warm en water komt er eenvoudig doorheen. Maar dankzij deze rits kun je snel en eenvoudig je vingers uit de Lobster halen waardoor je je handen vrij hebt. Ideaal voor fotografen, telefoonverslaafden en ouders van kleine kinderen...