De beste ski's voor freeriders

Laatste update: 25 feb 2020Er worden voortdurend nieuwe producten toegevoegd én geupdate op ons materiaal platform.

Laatst toegevoegd

De piste, die gebruik je alleen om naar de mooie off-piste afdalingen te komen. Jij zoekt poeder, jij zoekt maagdelijke hellingen. Met je lawinerugzak op je rug, je lawinepieps op je lichaam ben jij op zoek naar de diepe sneeuw, steile couloirs en cliffs om vanaf te springen. In de rij van de lift kijken mensen verwonderd op naar de breedte van je ski's. Jij wil drijfvermogen en ski's die ook in moeilijke sneeuw goed draaien, want helaas kan het niet altijd poeder zijn.


Er zijn geen producten beschikbaar met deze eigenschappen.

De beste de beste ski's voor freeriders

Blizzard Rustler 11

v.a. €649,95

9,0

Onze bevindingen

De Blizzard Rustler 11 is een echte allemansvriend. De ski heeft een goede float en geeft veel vertrouwen. Stop je meer energie in de ski, dan krijg je er ook meer uit. Dankzij de rocker achterin is de Rustler 11 ook makkelijk te sturen. Hij heeft wel een voorkeur voor lange bochten. Je kunt ‘m speels skiën, maar als het terrein erom vraagt dan ramt de Rustler 11 er ook net zo makkelijk keihard doorheen. Testster Annelot noemde deze ski de ‘verrassing van de dag’. En terecht, want zowel beginners als experts zullen een fijne skidag op deze freerider hebben!

Black Crows Atris

v.a. €689,95

9,0

Onze bevindingen

Alle testers waren behoorlijk enthousiast over de Atris van Black Crows. Tester Roel werd bijna poëtisch ‘dit is echt een ski met een ziel’. Meer concreet: de Atris is een goede new school freeride ski waar je echt alle kanten mee op kan. Hij voelt zich thuis in ieder terrein, is speels, daagt je uit en geeft je gewoon een hele leuke dag op de berg. Voeg eraan toe dat de demping goed is, het een stabiele en spoorvaste lat is en dat hij een hoog plafond heeft en je hebt een van de betere ski’s van deze categorie te pakken.

Elan Ripstick 96

v.a. €549,95

9,0

Onze bevindingen

De Ripstick 96 van Elan was misschien wel de beste ski uit deze categorie. Goed in verspoord en terrein, goede demping, geeft veel vertrouwen, zeer spoorvast. Het waren slechts enkele kwalificaties waar onze testers mee op de proppen kwamen. Je kunt de Ripstick 96 hard skiën, maar ook op lagere snelheden is de ski goed te hanteren. Als we dan toch een puntje van kritiek moeten noemen: echt speels is de Ripstick 96 niet. Echt een ski waar je ver op kunt doorgroeien en waarvan je precies weet wat je er aan hebt!