Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

SnowWorld verkrijgt meerderheidsbelang in Alpenpark Neuss

Rogier op 01 oktober 2020· geen reacties

Alpenpark Neuss

SnowWorld heeft vandaag gemeld dat het zijn belang in Alpenpark Neuss (Düsseldorf, Duitsland) heeft uitgebreid tot een meerderheidsbelang. SnowWorld bezat sinds januari 2019 al 25% van de aandelen. Dat is nu verhoogd tot 66%. De overige aandelen blijven in het bezit van de oprichters Johannes Janz en August Pollen van de Duitse skihal. Dankzij dit meerderheidsbelang heeft SnowWorld nu zes overdekte wintersportplaatsen in twee landen.

Alpenpark Nuess

Alpenpark Neuss, in de buurt van Düsseldorf, biedt indoor skipistes (met stoeltjeslift), een outdoor klim- en avonturenpark, een thema-midgetgolfbaan, een wintersportwinkel en hoogwaardige gastronomie. Bovendien kunnen de gasten verblijven in het ‘superieure viersterrenhotel’ of in een van de boomhutten. De activiteiten van Alpenpark Neuss worden onder het huidige management voortgezet en opgenomen in het SnowWorld-portfolio. SnowWorld ziet grote mogelijkheden om de huidige bezoekersstroom vanuit Nederland te laten groeien en de marketingkracht van Alpenpark Neuss te vergroten.

“Al vele jaren staat Alpenpark Neuss voor kwaliteit en ongeëvenaarde gastvrijheid. Met het verwerven van het meerderheidsbelang versterken we onze positie op de internationale markt, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van geografische spreiding”, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.

Meer info over Alpenpark Nuess

Gerelateerde weblogs

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie