Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Eigen skigebied kopen?

Rogier op 07 oktober 2020· 3 reacties

Het skigebiedje Pylmouth Notch in Vermont
Het skigebiedje Pylmouth Notch in Vermont

Het skigebiedje Plymouth Notch in Vermont in de verenigde staten is te koop voor 7,5 miljoen dollar (6,38 miljoen euro). De ideale manier om geen last meer te hebben van wachtrijen. Het gebied biedt 28 pistes, is heeft ongeveer 60 hectare aan skipistes, heeft een lift en een systeem van sneeuwkanonnen. Als je dit gebied koopt mag je er nog 66 ‘slopeside units’ bijbouwen.

“Geen betere tijd om je eigen skigebied te kopen”

Plymouth Notch is nog steeds op de markt en de makelaars wijzen erop dat er geen betere tijd is om een privé-skioord te bezitten dan in dit onzekere skiseizoen. Je moet dan natuurlijk wel de koopprijs kunnen betalen en de kosten kunnen dragen om een skigebied draaiend te houden. Plymouth Notch ligt in de “sneeuwgordel” van Vermont langs de pieken van de Green Mountains. Plymouth Notch bestaat uit twee bergen, momenteel met 60 hectare aan skipistes met pistes die allemaal op de Bear Mountain liggen. De verkoop omvat 750 hectare in totaal, een Lodge van 8.000 m² met een volledig uitgeruste keuken & bar, een dubbele stoeltjeslift, een besneeuwingssysteem, extra bijgebouwen, een onderhoudsgarage en apparatuur die nodig is voor het onderhoud van het skigebied en het terrein. Daarnaast is er een Wet 250 vergunning verleend voor woningbouw. Het Masterplan maakt het mogelijk om 66 eenheden rond het basisgebied te plaatsen.

Lijkt dit jullie wat?

Meer info en bron

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.
Yippee7 oktober 2020 · 11:13

Jammer, ik heb het geld niet…
@Rogier Er staat een typefoutje: Er staat 2x Pylmouth ipv Plymouth.

Rogierauteur7 oktober 2020 · 11:16

Oeps… aangepast. Thanx voor het melden.

Click. Click. Peace
RoteHersentote7 oktober 2020 · 14:10

Denk dat de concurrentie van de buurman killing(ton) is…

Plaats een reactie