Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

L'Alpe d'Huez Tomorrowland 2021 geannuleerd

Rogier op 07 oktober 2020· geen reacties

Tomorrowland Alpe d'Huez
Tomorrowland 2021 gaat niet door

Tomorrowland 2021 in Alpe d’Huez gaat niet door. Vanwege de onzekerheid die samengaat met het coronavirus hebben de organisatoren samen met Alpe d’Huez besloten om Tomorrowland Winter 2021 te annuleren.

Tomorrowland Alpe d’Huez 2022

De eerste editie in 2019 bracht bijna 25.000 festivalgangers uit alle hoeken van de wereld samen. Afgelopen seizoen werd op de valreep Tomorrowland geannuleerd vanwege een prefectoraal decreet, gezien de gezondheidsrisico’s. Dit was natuurlijk een harde economische klap voor het skigebied. Vooralsnog blijven de vooruitzichten voor de komende maanden erg vaag. De organisatoren kijken dus nog verder vooruit: “Tomorrowland en L’Alpe d’Huez richten zich nu al op de tweede editie van het Tomorrowland Winterfestival, dat eind maart 2022 plaats zal vinden.”

Bron.

Gerelateerde weblogs

De Isère: van nature aantrekkelijk
gesponsord
op 21 oktober 2020

De rijke natuur vormt het kloppende hart van de Isère. Een nationaal park (Les Écrins), twee regionale parken (Vercors en Chartreuse), en natuurlijk ook bergen zoals de Belledonne en de Grandes Rousses bieden een uniek en divers landschap.

Ischgl wil alcohol in openbare ruimte verbieden
op 06 oktober 2020

In Ischgl zijn er plannen om alcohol in de openbare ruimte te verbieden. Het gaat hier om bijvoorbeeld de hoofdstraat, de parkeerplaatsen en in de liftgebouwen.

Verscherpte coronaregels maken Oostenrijkse après-ski onmogelijk
op 11 september 2020

Gealarmeerd door een grote toename van coronabesmettingen in Oostenrijk, verscherpt de bondsregering vanaf komende maandag de landelijke coronaregels.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie