Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

L'Alpe d'Huez Tomorrowland 2021 geannuleerd

Rogier op 07 oktober 2020· geen reacties

Tomorrowland Alpe d'Huez
Tomorrowland 2021 gaat niet door

Tomorrowland 2021 in Alpe d’Huez gaat niet door. Vanwege de onzekerheid die samengaat met het coronavirus hebben de organisatoren samen met Alpe d’Huez besloten om Tomorrowland Winter 2021 te annuleren.

Tomorrowland Alpe d’Huez 2022

De eerste editie in 2019 bracht bijna 25.000 festivalgangers uit alle hoeken van de wereld samen. Afgelopen seizoen werd op de valreep Tomorrowland geannuleerd vanwege een prefectoraal decreet, gezien de gezondheidsrisico’s. Dit was natuurlijk een harde economische klap voor het skigebied. Vooralsnog blijven de vooruitzichten voor de komende maanden erg vaag. De organisatoren kijken dus nog verder vooruit: “Tomorrowland en L’Alpe d’Huez richten zich nu al op de tweede editie van het Tomorrowland Winterfestival, dat eind maart 2022 plaats zal vinden.”

Bron.

Gerelateerde weblogs

Tickets Tomorrowland Alpe d'Huez in de verkoop
op 25 september 2023

Van 16 t/m 23 maart 2024 verandert het zonnige Alpe d’Huez weer in het bruisende middelpunt van de mondiale dansscene. Dan vindt de wintereditie van Tomorrowland plaats met de beste DJ’s ter wereld die het spreekwoordelijke dak eraf laten gaan.

Live: super seizoenseinde in Alpe d'Huez
op 12 april 2023

Het skiseizoen loopt in de meeste gebieden op zijn laatste benen, wat betekent: een rustige en gelaten sfeer in de dorpen, alles gaat wat meer op zijn gemak.

Live vanuit Alpe d'Huez - zon, verse sneeuw & Tomorrowland!
op 22 maart 2023

Afgelopen dagen was ik in Alpe d’Huez. De condities zijn hier echt goed, heerlijke sneeuw met een mooi zonnetje. Het is 's ochtends ook lekker rustig op de pistes en dat is niet zonder reden, want momenteel is Alpe d’Huez omgetoverd tot Tomorrowland Winter!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie