Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Het zal jullie niet ontgaan zijn: de winter is weer even helemaal terug in Europa. Op veel plekken is het koud en valt er sneeuw. Zo ook in de Ardennen. En net als afgelopen winter trok de belgische toerskiër Philippe Poppe er weer op uit op zijn toerski’s. Met wat heen en weer geloop is het hem gelukt om maar liefst 1000 hoogtemeters te maken in, zoals op bovenstaande beelden te zien is, prima poeder!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.
Yippee8 april 2021 · 10:17

Leuk om te zien! Wel een beetje jaloers! Hier bleef de sneeuw net niet liggen, en het enige hoogteverschil hier is een dijk van amper 3 meter hoog.

Rob978 april 2021 · 13:57

hahaha heel vet dit zo in April!!

Valdewanne9 april 2021 · 15:33

Supergaaf, skipiste van Monte Brume bij Moulin de Ruy. Helaas mochten we met ski en langlauf, weer niet openen. Het bewijs dat de sneeuw perfect was! Hopelijk volgende winter weer normaal open, er zijn in totaal 6 skipistes in de Ardennen, 4 in provincie Luik en 2 in Luxemburg. Groetjes vanaf Val de Wanne! Iedereen welkom in de Ardennen! Slogan van Trois-ponts; deja montagne!

Plaats een reactie