Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Transavia maakt dinsdag vluchten bekend voor winter 2021-2022

Roel op 08 april 2021·bewerkt op 13 april 2021· geen reacties

Transavia vliegt op de luchthaven van Innsbruck

Dinsdag 13 april 2021 heeft Transavia het vluchtschema bekendgemaakt voor de winter 2021-2022. Vanaf nu kun je je vluchten boeken voor de komende wintersport. Transavia volgt hiermee KLM en EasyJet die hun vluchten al eerder bekendmaakten.

Chambéry

Nadat afgelopen winter grotendeels in het water viel, hebben veel touroperators vroeger dan anders hun reisaanbod online gezet voor komend seizoen. Mensen die al geboekt hebben (of hun vakantie hebben doorgeschoven) kunnen nu dus ook de vlucht er naartoe boeken.

Er zijn nog wel enkele vraagtekens omtrent de bestemmingen. Zoals het er naar uitziet zijn er geen vluchten meer naar Chambéry, een gunstig gelegen luchthaven voor Franse skigebieden. Mogelijk wordt die bestemming later nog toegevoegd.

Waar wel op gevlogen wordt zijn onder andere Innsbruck, Salzburg en Grenoble. Voor het exacte vluchtschema bekijk je de site van Transavia. Je kunt hier ook de vlucht boeken.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Roel
is sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman en redacteur. Dagelijks schrijft hij over zon, sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie