Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nieuwe eigenaar voor Reuttener Seilbahnen

Rogier op 13 september 2020· geen reacties

Een zucht van verlichting ging er rond in het skigebiedje Reuttener Seilbahnen. Want na een onvrijwillige sluiting afgelopen zomer kan het gebied dankzij een nieuwe eigenaar weer openen. Het gebied heeft met de Pletzer Gruppe een nieuwe meerderheids-aandeelhouder. Afgelopen vrijdag is het contract ondertekend. Men is overeengekomen de prijs van deze verkoop niet publiek te maken.

Moeilijke onderhandelingen

De moeilijke onderhandelingen duurden meer dan drie maanden. De Reuttener Seilbahnen zijn sinds medio maart niet geopend geweest. Na de sluiting vanwege corona kon men geen operationeel directeur meer vinden. Dit volgde na jarenlange geschillen met landeigenaren.

Ski- en wandelgebied

“Ik zie veel charme en potentieel in het Hahnenkamm ski- en wandelgebied,” zegt Pletzer in de Tiroler Tagezeitung. Het primaire doel is volgens hem om deze winter te kunnen openen. De nieuwe bedrijfsvoering wordt in de komende weken vastgesteld, waarna de inspectiewerkzaamheden zullen beginnen. Hierna moet het skigebied komende winter gewoon kunnen openen.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie