Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Ook gratis annuleren bij Landal Ski Life

Roel op 29 september 2020·bewerkt op 29 oktober 2020· geen reacties

foto: Landal Brandnertal

De ontwikkelingen gaan niet alleen razendsnel bij het coronavirus, maar ook bij reisorganisaties voor de wintersport. Landal Ski Life is de volgende die haar annuleringsvoorwaarden sterk versoepelt. Bij boekingen gemaakt tussen 21 september en 9 februari 2021 kun je gratis annuleren en krijg je 100% van het geld terug bij een negatief reisadvies, gesloten grens of quarantaineplicht.

Exacte regels

De precieze regels gelden als volgt. Bij boekingen gemaakt in de periode van 21 september tot 9 februari 2021, met aankomsten:

  • van 28 november 2020 tot 10 april 2021 op de Landal Ski Life winterparken in Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland;
  • van 4 december 2020 tot 25 maart 2021 op de Landal Ski Life winterparken in Duitsland.

kunnen klanten gratis annuleren en krijgen 100% van het geld terug bij een:

  • negatief reisadvies;
  • gesloten grens;
  • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies.

Bovenstaande moet op de officiële website van de overheid van het land van bestemming en/of land van herkomst zijn gecommuniceerd. De annulering kan maximaal 4 weken tot 1 dag voor aankomst plaatsvinden.

Meer informatie

Deze aangepaste annuleringsvoorwaarden gelden naast de extra omboekfaciliteit die Landal eerder introduceerde: het gratis omboeken tot 1 dag voor aankomst naar een andere periode of bestemming bij een negatief reisadvies, gesloten grens of quarantaineplicht bij aan-en/of terugkomst. Lees alles over de versoepelde annuleringsvoorwaarden van Landal. Bekijk ook ons overzicht van reisaanbieders waar je nog meer gratis kunt annuleren.

Gerelateerde weblogs

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Roel
is sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman en redacteur. Dagelijks schrijft hij over zon, sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie