Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte brengen van de leukste, beste en meest populaire blogs, pagina’s en forumtopics op wintersport.nl en wintersport.be. Wij zullen elke week zelf de artikelen uitkiezen die je echt niet mag missen. Dat zijn natuurlijk geselecteerde nieuwe blogs, maar het kunnen evengoed oudere artikelen zijn die afgestoft mochten worden en ook leuke forumtopics kunnen langskomen. Keuzes die een geautomatiseerd systeem niet kan maken, maar wij wel.

Wil je de nieuwsbrief voortaan elke week in je inbox zien verschijnen dan kun je je hieronder inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat we je mailbox doen overstromen met nieuwsbrieven. In principe zul je in het winterseizoen niet vaker dan één keer per week een nieuwsbrief ontvangen of er moet iets heel bijzonders gebeuren.

Daarnaast kun je je inschrijven voor nieuwsbrieven van de Nederlandse Ski Vereniging. Ook deze nieuwsbrief wordt niet vaker dan wekelijks verzonden en is meestal een bundeling van verschillende relevante en actuele onderwerpen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven!

Onderwerpen